Annonce
Erhverv

Bedst resultat nogensinde: Shipping- og logistikvirksomhed har fordoblet sin omsætning på to år

Shipping og logistikvirksomheden SDK har netop afleveret regnskab og kan præsentere mere end en fordobling i omsætningen på to år. PR-Foto
Shipping- og logistikkoncernen SDK med hovedsæde i Fredericia udvider i 2019 sine aktiviteter på Aarhus Havn.
Annonce

Fredericia: Shipping- og logistikkoncernen SDK har på to år mere end fordoblet sin omsætning og lander i 2018/19 sit bedste resultat nogensinde. Det oplyser SDK i en pressemeddelelse.

SDK afslutter regnskabsåret 2018/19 med en vækst i omsætningen på 465 millioner kroner sammenholdt med 2017/18. Omsætningen er i indeværende regnskabsår på knap 1,5 milliarder kroner svarende til en vækst på 46 procent. Koncernen opnår samtidig sit bedste resultat nogensinde med et resultat af den primære drift på 32 millioner kroner. Resultatet før skat blev på 25 millioner kroner.

- Det blev for første gang i flere år et regnskabsår uden opkøb af nye virksomheder. Vi har i 2018/19 haft fokus på yderligere trimning, konsolidering og integration af de virksomheder, vi købte i det forgangne regnskabsår. Vi glæder os over årets resultat, som er skabt af en stærkt dedikeret stab på cirka 400 medarbejdere, oplyser administrerende direktør i SDK Søren Gran Hansen.

Han oplyser desuden, at strategien for det kommende år er uændret, hvilket betyder fortsat vækst og gerne nye opkøb inden for eksisterende forretningsområder.

Annonce

Udvider i Aarhus Havn

SDK udvider i 2019 aktiviteterne på Aarhus Havn og opfører en ny, centralt placeret terminal på 12.000 kvadratmeter.

Koncernens logistikdivision, SDK Logistics, har, som den øvrige del af branchen i Europa, også været påvirket af den store mangel på chauffører, store udsving i godsmængderne og en presset vognmandsbranche. Divisionen er dog kommet fornuftigt gennem året, blandt andet via nye forretningsområder.

Efter konsolidering af sidste års opkøb i divisionen er SDK Logistics’ organisation nu større og bredere og dækker med mere end 600 trailere i trafik alle forretningsområder i hele Norden.

SDK er en del af USTC-gruppen, A/S United Shipping & Trading Company, der ejes af Torben Østergaard-Nielsen, Middelfart. USTC-gruppen er repræsenteret med egne kontorer i 32 lande og beskæftiger på verdensplan 1.800 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce