Annonce
Børkop

Behandlercenter åbner snart midt i Børkop

Endnu er det ikke helt på plads, men det nærmer sig. Snart kan mindre klinikker samle sig under samme tag i Ny Boder. Her er det, den fælles skranke og en del af venteværelset, der ses forrest. Bagerst en af de små klinikker, man kan leje sig ind i. Foto: Jørgen Flindt
3. juni åbner et behandlercenter i Ny Boder i Børkop. Her kan mindre klinikker samle sig under samme tag.

Børkop: Det er nye tider, som er på vej til Ny Boder i Børkop.

For sådan lige midt på den lille gågade åbner snart et behandlingscenter. Det sker 3. juni.

- Vi henvender os til dem, der behandler folk på forskellig vis. Det kan være både velvære og behandling, så som negleartister, zoneterapi og så videre, forklarer Rebekka Kring, der sammen med sin mand, Poul, står bag det nye behandlercenter.

Der er seks små klinikker, og der kan laves flere, hvis behovet opstår.

- Vi mærker en stor søgning efter den slags klinikker, hvor det er billigt at leje sig ind, og hvor man får noget synergi med andre. Så deler man skranke og indgang, men også et fælles frokostrum. Mange vil gerne have den kollegiale del ved arbejdet, men det kan være svært, når man har klinik hjemme. Det kan man få her, siger hun.

Ud over det kollegiale, vil der også være andre fordele, forklarer Rebekka Kring.

- Der vil kunne opstå et tværfagligt samarbejde, og der vil være folk at sparre med. Også selvom man måske ikke ligefrem arbejder indenfor samme område, nævner hun.

Annonce
Mange vil gerne have den kollegiale del ved arbejdet, men det kan være svært, når man har klinik hjemme. Det kan man få her

Rebekka Kring, medindehaver af det nye behandlercenter

Må gerne kigge forbi

Første klinik bliver hendes egen, Klinik for Fodterapi ved Rebekka Kring, men planen er da bestemt, at hun ikke skal være eneste.

- Vi er kontakt med forskellige interesserede, og man er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne her, og selvfølgelig er man ligeledes altid velkommen til at komme forbi og se stedet ved selvsyn, siger hun.

Der er gjort klar med udsugning og andre ting.

- Der er plads til og mulighed for, at det kan være så mangfoldigt som muligt i behandlercentret, så man skal ikke holde sig tilbage, siger Rebekka Kring.

Behandlercentret får til huse i Ny Boder 8 - 10. Det er her, hvor der tidligere har ligget en sportsforretning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Give

7-Eleven går med mod madspild

Annonce