Annoncørbetalt indhold

Bekymringsrynker: hvad er det, og hvordan skal du forholde dig til dem?

Rynker. De er en uundgåelig del af livet, og er vi så heldige at få rynker, betyder det, at vi har fået lov til at blive ældre.

Dette indhold er sponsoreret

De fleste af os synes dog ikke, at rynkerne er særligt flatterende. Især ikke de store rynker der bliver dominerende i vores ansigt.

Nogen betegner disse som bekymringsrynker. Men hvad er bekymringsrynker egentlig, og kan vi gøre noget for at reducere dem?

Hvad er bekymringsrynker?

Bekymringsrynker bliver også kaldt 11 tals-rynker, og det er de to streger, der kommer til udtryk mellem vores øjenbryn. De kaldes bekymringsrynker, fordi de ofte er mere tydelige, når vi har et bekymret udtryk i vores ansigt.

Faktisk er det dog sådan, at du ikke kan undgå at få rynker mellem øjnene. Det vil i hvert fald kræve, at du hele livet igennem undgår at bruge din mimik i ansigtet - og det er noget nær umuligt. Men hvad gør du så, hvis du synes, dine bekymringsrynker overtager dit ansigt?

Hvordan fjerner man bekymringsrynker?

Noget af det første, du kan gøre, når de første rynker begynder at melde sin ankomst, er at smøre din hud med en god creme. Det skal være en creme, der arbejder sammen med din hud om at reducere fine linjer. Faktisk er det anbefalet, at du allerede som ung forebygger rynker med creme og god hudpleje. Og det gælder også, selvom dit unge jeg måske slet ikke kan forholde sig til kommende rynker.

Henvend dig hos kompetente behandlere af rynker. De kan vejlede dig til, hvilken creme er den rigtige for netop dig.

Cremen vil ofte være den første og indledende behandling på små rynker. Er der behov for mere behandling, vil du ofte blive anbefalet botox, og det skal du ikke være nervøs for.

Botox og Azzalure - hvordan virker det?

Botulinum Toxin (Botox og Azzalure) er et veldokumenteret medicinsk præparat, der får dine muskler til at slappe af. Når dine muskler slapper af, vil dine rynker derved blive markant reduceret. Det er et meget lille indgreb med en lille nål, som du muligvis slet ikke mærker. Resultatet vil allerede være synligt efter tre-ti dage.

Botox-behandlinger er meget hyppige og efterhånden en rutinebehandling. Benytter du en dygtig klinik, når behandlingen skal foretages, er du i helt trygge hænder.

Du skal dog aldrig forvente, at behandlinger kan fjerne dine rynker fuldstændigt. Et komplet rynkefrit ansigt vil se meget unaturligt ud, og det kan betyde, at du ofte kommer til at se ældre ud, end hensigten egentlig var. Lad de professionelle guide dig.

Er rynkerne dybe, er der også råd for det

Det kan ske, at dine bekymringsrynker er så dybe, at selv botox vil have svært ved at udføre mirakler. Det er der heldigvis også råd for. Er der stadig tydelige fordybninger i huden efter botox-behandling, er der mulighed for at fylde efter med restylane – en ikke-permanent filler.

Restylane vil hjælpe med at udfylde de eksisterende rynker, så du får et yngre look. Lad en dygtig behandler foretage vurderingen, så du på den måde får det bedste resultat.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.