Annonce
112

Bente kom til stafet uden Verner

Bente Guldager Pedersen omgivet af familie og venner, som ville være med til at ære mindet om hendes mand, Verner Søvang Pedersen. Foto: Martin Ravn
Bente Guldager Pedersen mistede sin mand Verner for bare tre måneder siden. Familie og venner bakkede op om stafetten i Filskov.
Annonce

Filskov: For Bente Guldager Pedersen er årets stafet for livet helt speciel. Det er kun tre måneder siden, at hun mistede sin mand, Verner Søvang Pedersen, som for seks år siden var med til at sætte stafetten i Filskov i gang. Omkring sig havde hun et stort hold af "Verners venner".

- Verner havde gåpåmod til det sidste og kæmpede med sygdommen med humor, sagde hun med henvisning til, at Verner blandt andet kunne finde på at sige, at det eneste, han ikke havde fejlet, var barselsfeber.

Hjemme i huset i Filskov synes hun, der er blevet ret tomt, og er derfor glad for at være på arbejde mellem alle børnene i børnehave. Alligevel går livet på forunderlig vis videre.

- Forleden tog jeg for første gang ud til vores sommerhus i Bork, lavede mig en kop kaffe og sad bare der og tænkte på de fine stunder, vi har haft det. Det var meget rart, sagde hun.

Verners venner ved Stafet for livet 2019. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce