Annonce
Erhverv

Bestseller: "Intet nyt under solen"

Foruden et 320 meter højt tårn med kontorer i de første 30 etager lancerede Bestseller i 2018 planer om at opføre en ny bydel med butikker, cafeer, boliger og hotel. Det store ubesvarede spørgsmål er imidlertid: Hvornår går byggeriet i gang? Illustration: Bestseller
Forlængelse af byggetilladelse til Bestseller Tower & Village har skabt ny debat om projektet.
Annonce

Brande: Hos modekoncernen Bestseller er man en smule forundret over den historie, der tirsdag 28. januar har floreret som en nyhed i de danske medier: At planerne om at opføre Bestseller Tower & Village er sat på pause. Det er der nemlig ikke noget nyt i, lyder det fra koncernen.

- Der er intet nyt under solen, fastslår Bestsellers presseansvarlige, Morten Norlyk, således. Hans bud er, at det er forlængelsen af den byggetilladelse til projektet, der udløb ved årsskiftet, der har fået historien til at dukke op til overfladen påny. At Bestseller ikke har aktuelle planer om at gå i gang med byggeriet er der sådan set ikke noget nyt i.

Samme historie kunne man nemlig læse i starten af juni sidste år, dengang med dagbladet Børsen som kilde, og Bestseller har på intet tidspunkt i processen meldt noget konkret ud vedrørende tidsplanen for byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Vejle For abonnenter

Efter Sofies død i badekarret: Nu måler Vejles bosteder badevandet med et termometer

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce