Annonce
Erhverv

Bestseller rundede en milepæl

- Vi har en stærk tro på fremtiden, og det er vigtigt, at vi forbliver innovative, lyder det fra Bestsellers direktør og ejer Anders Holch Povlsen. Foto: Bestseller
Den store modekoncern i Brande har stigende omsætning og uændret overskud.
Annonce

Brande: Modekoncernen Bestseller med hovedsæde i Brande passerede i det seneste regnskabsår en markant milepæl: For første gang nogensinde rundede koncernens omsætning 25 milliarder kroner.

Mens omsætningen steg med næsten syv procent, var der ikke den store ændring i overskuddet, som før skat faktisk faldt en smule, fra 2,855 til 2,775 milliarder kroner. Efter skat udgjorde overskuddet uændret godt 2,1 mia. kr.

I en kommentar til årsregnskabet siger direktør og ejer Anders Holch Povlsen, at det indeværende regnskabsår viser, at der stadig er et stykke arbejde, der skal gøres.

- Vi har en stærk tro på fremtiden, og det er vigtigt, at vi forbliver innovative - både i forhold til vores produkter og butikker, og hvordan vi driver hele vores forretning, udtaler han.

Bestseller-direktøren understreger vigtigheden af både digitalisering og bæredygtighed, som bliver stadig tydeligere i alle dele af samfundet.

- Nu er vi mere end nogensinde nødt til at fremskynde vores rejse mod en bæredygtig virkelighed og en virkelig digital fremtid. Dette er nøglen til den fortsatte udvikling af vores virksomhed, fastslår Anders Holch Povlsen.

Ambitionerne for det kommende regnskabsår er at levere et resultat tæt på de foregående års.

- Det vil kræve en ekstraordinær indsats, i særdeleshed i betragtning af de fortsatte ændringer i kundernes adfærd, som vil medføre en ny virkelighed for online- og retalisalget, fremgår det af ledelsesberetningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce