Annonce
Erhverv

Bestyrelsen forlader omstridt Vejle-selskab - kun direktøren er tilbage

Waturu Holding A/S holder til i Sjællandsgade, Vejle. Selskabet har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor en ny bestyrelse skal sammensættes. Foto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Tre ud af fire bestyrelsesmedlemmer, herunder bestyrelsesformanden, fratræder deres plads i bestyrelsen i Vejle-virksomheden Waturu Holding A/S.

Det meddeler virksomheden selv i en selskabsmeddelelse, hvor det oplyses, at fratrædelserne sker i forbindelse med afholdelsen af en ekstraordinær generalforsamling den 6. februar, hvor der ifølge virksomheden opstilles nye kandidater til posterne.

Med afgangen af de tre bestyrelsesmedlemmer - formand Thomas Marschall, Bjørn K. Jensen og Anders Skov - er kun direktør Toke Reedtz tilbage i bestyrelsen for virksomheden, der slået sig op på at producere vandvarmere.

Virksomheden har dog endnu ikke fået sit produkt på markedet og måtte før jul lide den tort, at Nasdaq-minibørsen First North suspenderede handlen med virksomhedens aktier.

Annonce

Har fundet ny revisor

Ud over at finde nye emner til bestyrelsen skal virksomheden også have fundet en ny revisor efter, at den hidtidige revisor fratrådte i december og angav "samarbejdsproblemer med selskabets ledelse" som årsag.

Ifølge selskabet har man fundet en ny revisor, som ledelsen vil indstille til valg på generalforsamlingen, og dermed undgår selskabet den skæbne, der er overgået datterselskabet Waturu Aps.

Datterselskabet blev for nylig tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen for ikke at overholde revisionspligten, der kort fortalt betyder, at blandt andet aktieselskaber og anpartsselskaber har pligt til at få revideret deres årsregnskab af en revisor.

Ifølge mediet Finans.dk har også Waturus "certified advisor" - det er en børsrådgiver, som selskaber på First North er forpligtede til at have tilknyttet - opsagt samarbejdet med Vejle-virksomheden.

Annonce

- Stor tak til bestyrelse

I meddelelsen fra Waturu Holding A/S om udskiftningen i bestyrelsen står blandt andet:

"På vegne af investorerne skal bestyrelsen have stor tak for at have styret selskabet igennem en meget udfordrende periode og ledelsen vil sikre en række overleveringsmøder med den kommende bestyrelse, således at de får den bedste mulige start... Bestyrelsen overlader et selskab, som står over for en spændende rejse med færdige produkter, der nu skal sikre investorerne afkast og fremgang."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce