Annonce
Alarm 112

Betjent spottede lampetyve i larmende bil i sin fritid

Arkivfoto: Mads Sandemann
Betjent eftersatte bil og anholdt to mænd, der onsdag bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens - de sigtes for flere indbrud.
Annonce

Horsens; Et godt signalement af et køretøj og en betjent, der var opmærksom, selvom han havde fri, er årsagen til, at to formodede tyve fra Horsens på 38 og 41 år tirsdag blev anholdt og bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag kl. 13.

Mændene blev efterlyst mandag formiddag efter at have stjålet en udendørslampe på et hus på Jeppe Aakjærs Vej i Horsens.

Et vidne så to mænd ankomme til huset i en mellemstor metalblå og meget larmende personbil. Vidnet så også, at en af mændene, der var kraft og gik med kasket, rev lampen ud af væggen, hvorefter bilen kørte væk. Vidnet noterede også nummerpladen på bilen - en nummerplade, der i øvrigt var falsk.

Annonce

Genkendte bilen

Signalementet af bil og tyve gav pote, fortæller politikommissær Jesper Christensen, Sydøstjylland Politi.

En betjent i civil genkendte tirsdag aften bilen på signalement og registreringsnummer. Han kørte efter bilen og fik den bragt til standsning i Ole Worms Gade kl. 19.40.

De to mænd blev anholdt og sigtet for tyveriet på Jeppe Aakjærs Vej.

De sættes også i forbindelse med et indbrud på Stensballe Strandvej, der er sket mellem torsdag i sidste uge og tirsdag kl. 10. Her blev en terrassedør brudt op, og der blev stjålet designermøbler.

Politikommissær Jens Pedersen oplyser, at der blev fundet koster fra indbruddene hos de to mænd, da de blev anholdt.

Begge er i øvrigt godt kendt af politiet for lignende kriminalitet, og derfor bliver de fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce