x
Annonce
Kultur

Bibliotekar i slumkvarteret

Ilse Christensen fortæller til torsdagens hyggeeftermiddag på Plejecenter Sandbjerg om nogle af sine mange rejser til Afrika. Arkivfoto

Thyregod: Det er en noget usædvanlig oplevelse, der venter deltagerne i hyggeeftermiddag på Plejecenter Sandbjerg torsdag 27. februar.

Her kan man få en beretning om, hvordan det er at arbejde som bibliotekar i et af slumkvartererne i Kenyas hovedstad Nairobi. Der bliver ikke blot tale om en oplæsning af en bog skrevet af en, der har oplevet. Nej, der er tale om en øjevidneberetning.

Den leveres af Ilse Christensen. Hun er ikke blot tidligere bibliotekar i Nairobi, men også i Brande. På torsdag klokken 14.15 viser hun billeder og fortæller om nogle af sine mange rejser til Afrika. På en af disse rejser arbejde hun som bibliotekar for et skolebibliotek i Nairobi.

Hyggeeftermiddagen er åben for beboere og pårørende på Sandbjerg, men også pensionister og efterlønnere i Thyregod og omegn er velkomne. Det er gratis at deltage, men man betaler for kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Kirsten måtte køre hjem med alt sit skrald: Kun folk med lige nummerplader kom ind på genbrugspladsen

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce