Annonce
Vejle

Biblioteket starter bogklub for 10-14-årige

Fra tid til anden får Bogboblerne også besøg af personer, som ved alt om for eksempel fantasy og blogs, eller som måske selv skriver bøger. Foto: Vejle Bibliotek

Vejle: Bogboblerne hedder en ny bogklub for de 10-14-årige, der er vilde med at læse og lytte til gode bøger og snakke med andre om dem. Det er lige meget, om man læser hurtigt eller langsomt - eller helst vil lytte.

- Vi taler om bøger, anbefaler bøger til hinanden, og du fortæller, hvad der gør lige netop din yndlingsbog til den bedste bog, som vi andre simpelthen må læse, fortæller bibliotekar Marion Tirsgaard om ideen bag klubben, der samles første gang på Vejle Bibliotek mandag eftermiddag 24. februar klokken 16-18 i Kreazonen.

De unge læsere - og lyttere; det kan jo også være lydbøger - vil skrive små anmeldelser, finde de bedste citater, tage billeder og fortælle det hele videre på en Instagram-profil.

Er man nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget, skal man bare dukke op. Hvis mor eller far tager med på biblioteket, er der bøger, magasiner og aviser, som de kan underholde sig med, mens de unge bogbobler.

Det er gratis at deltage i Bogboblerne, som også mødes mandagene 23. marts, 20. april, 18. maj og 15. juni. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

En nonne fulgte hende ind på børnehjemmet som 2-årig: Gitte er stolt af, at hun har fået et velfungerende familieliv

Annonce