Annonce
Erhverv

Bil-brødre slår sig sammen om nyt erhvervscenter: De vil sælge franske varebiler til hele Trekantområdet

Per Christensen, indehaver af bilforretningen Henrik Christensen A/S på Nørremarken, glæder sig til at åbne det nye erhvervscenter, så man bedre kan præsentere varebiler for områdets erhvervsliv. PR-foto
Bilforretningerne Henrik Christensen i Fredericia og Vejle åbner stort erhvervscenter på markant hjørne på Nørremarken. De har Peugeot og Citroën på programmet.

Vejle: Et 300 kvadratmeter stort erhvervscenter med bilmærkerne Peugeot og Citroën - det er der udsigt til, når bilforretningen Henrik Christensen Vejle på Valdemar Poulsensvej 2 skifter gear inden for handel med og service af varebiler.

Erhvervscentret åbner på den anden side af vejen, nemlig på Ellehammersvej 1 med facade ud mod Viborgvej.

Ifølge bilforhandler Per Christensen skal det nye erhvervscenter levere varebiler til erhvervslivet i hele Trekantområdet. Bag centret står både bilforretningen Henrik Christensen Vejle A/S og bilforretningen Henrik Christensen Fredericia A/S.

Sidstnævnte drives af Per Christensens bror, Ole Christensen.

Annonce

Det første i Danmark

- Det nye erhvervscenter bliver det første kombinerede center for forhandling af Peugeot og Citroën i Danmark godkendt af PSA i Frankrig, siger Per Christensen.

Bil-brødrene Ole og Per Christensen erhvervede bygningerne på modsatte side af Viborgvej for fem år siden og har siden arbejdet med forskellige planer.

- Vi har i dag to lejere, motorcykelforretningen Motor Zonen og malerforretningen Beck & Jørgensen. De bliver boende, mens vi nu selv kommer til at råde over bygningernes øvrige kvadratmeter, siger Per Christensen.

Annonce

Store facadevinduer

Planerne for bilforretningernes nye erhvervscenter på Ellehammersvej er godt på vej.

- Vi arbejder mod store facadevinduer i bygningerne ud mod Viborgvej og Ellehammersvej, så vi får et markant og synligt udtryk, siger Per Christensen.

Bilbrødrene Ole og Per Christensen glæder sig til at komme til at handle med hele Peugeots og Citroëns program af varebiler. PR-foto

Ifølge de to ejere, Ole og Per Christensen, er bilforretningerne i de to byer toptrimmede.

- Vores værksteder har holdt åbent under hele pandemien som normalt - ligesom vi i salg har haft bemanding på til at betjene vores kunder online ud fra gældende restriktioner. Så lige så snart regeringen og samfundet igen åbner op, er vores salgsafdelinger klar til at træde på speederen, lyder det fra bil-brødrene.


Vi arbejder mod store facadevinduer i bygningerne ud mod Viborgvej og Ellehammersvej, så vi får et markant og synligt udtryk.

Per Christensen


De understreger, at salget af varebiler til erhvervslivet ikke er ramt af nedlukning og restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Gravesen stadig en god historie

Alarm 112

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Annonce