Annonce
112

Bil plyndret: Fire fælge til 60.000 kroner stjålet

Sydøstjyllandspoliti havde blokken fremme flere gange i trafikken på Vejleegnen i løbet af tirsdagen.
Folk og deres køretøjer gav anledning til fire rapporter hos politiet i tirsdagsdøgnet.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands politi modtog tirsdag anmeldelse om tyveri af fire fælge med dæk. En BMW blev klodset op i Strandgade ved lystbådehavnen. Herefter er hjulene afmonteret. Der er tale om alu-fælge, som angives at have en værdi af omkring 60.000 kroner.

Allerede mandag var der modtaget en melding hos politiet om, at man undrede sig over, at bilen med udenlandske nummerplader stod sådan. Ejeren har været på ferie, og derfor kan gerningstidspunktet ikke angives nærmere end mellem 13. og 23. juli.

En bil, der stod på Finlandsvej, har været udsat for hærværk tirsdag mellem midnat og 16.30. Med en spids genstand er der ridset på fælgene.

Klokken 19.44 standsede en patrulje en bilist på Horsensvej ved Vesterbrogade. Nu kan den 23-årige mand fra Vejleområdet se frem til en sigtelse for at køre bil, selv om han er frakendt førerretten.

Klokken 21.52 tirsdag blev en knallertfører standset på Beriderbakken i Vejle. Han blev vurderet til at køre i narkotikapåvirket tilstand. Der var tale om en 18-årig mand fra Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce