Annonce
forside

Bilen fløj af traileren under overhaling - motorvejen delvis spærret i to timer

Screenshot fra Vejdirektoratet

Klattrup/Skærup: Søndag aften blev motorvejen ved Skærup og Klattrup i sydgående retning spærret totalt. Årsagen var, at en personbil var fløjet af en påhængsvogn. Personbilen var efterfølgende blevet påkørt af to andre biler.

Omkring klokken 21.17 skete færdselsuheldet, hvor en påhængsvogn - hvorpå der stod en personbil - kom så meget i svingninger, da bilen - der havde vognen efterspændt - var i gang med en overhaling. I forbindelse med den overhaling ryger bilen af påhængsvognen, og da det er mørkt, overser to andre bilister altså den tomme personbil.

Det fik politi og redningsmandskab til at spærre hele motorvejen, og klokken 23.27 havde sidste Falck-bil forladt motorvejen. Kort efter blev motorvejen genåbnet. Allerede klokken 21.53 blev et enkelt spor dog farbart, mens der blev arbejdet på stedet.

- Nu skal det undersøges, om biler og trailer var forsvarlig fastspændt. Det er ikke utænkeligt, at der kommer en sigtelse til føreren af bilen og traileren, lyder det fra Brian Fuglsang, fungerende politikommissær fra Patruljecenter Syd.

Ved uheldet skete der ingen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce