Annonce
Vejle

Bilforretningen Komfort Biler kører til Vejle

Erik Munkholm driver bilforretningen sammen med Thomas Jørgensen. De er begge kendte i bilbranchen for at sælge nyere brugte biler. Foto: Flemming Larsen
Komfort Biler rykker ind i et splinternyt bilhus på Stiftsvej i Vejle Nord, efter at have boet på Nordre Fabriksvej i Hedensted i fem år. Bilforretningen bliver fire gange så stor.

Vejle: Komfort Biler åbner om få uger et splinternyt bilhus på Stiftsvej 29 i Vejle Nord. Det sker efter, at man i fem år har solgt nyere, brugte biler fra adressen Nordre Fabriksvej 16 til 18 i Hedensted.

- Her havde vi 500 kvadratmeter under tag. Nu tager vi springet fuldt ud og har bygget et helt nyt bilhus på 2000 kvadratmeter, siger Erik Munkholm.

Han driver bilforretningen sammen med Thomas Jørgensen.

D'herrer er begge kendte i bilbranchen og for at sælge nyere brugte biler.

- Vi har mellem 95 og 100 biler til salg. Og derfor skulle vi enten vælge at have færre biler, eller udvide forretningen.

- De biler, vi sælger, er mindre end fem år gamle. Vi har et bredt udvalg af alle bilmærker i prisklassen fra 80.000 til 350.000 kroner; det er der mange, der har fundet ud af. Og kunderne kommer derfor fra hele landet, forklarer Thomas Jørgensen.

Annonce

Eget værksted og klargøring

I forbindelse med flytningen fra Hedensted til Vejle, åbner de to erfarne bilfolk også eget autoværksted og klargøringenscenter, Komfort Autoservice og Komfort Carecare.

- Det betyder, at vi selv kan servicere og klargøre bilerne. Kunderne forventer i dag, at bilerne står knivskarpe, siger Erik Munkholm.

Til at stå i spidsen for Komfort Autoservice er der lavet en aftale med Mads Thornberg, mens Rune Juul Merlin Jensen skal stå i spidsen for Komfort Autocare.

Det er heller ikke tilfældigt at valget faldt på Vejle, lige som placeringen i Vejle Nord også er valgt med omhu.

- Vejle har gennem årene udviklet sig til bilernes by. Og man kan hurtigt komme til Stiftsvej, når man kommer kørende hertil ad motorvejen fra andre byer, siger de to bilfolk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce