Annonce
112

Bilist blev blitzet to gange: Kørte 137 km/t på Horsensvej

Skiltet, der blev sat op sidste efterår, advarer mod hyppige fartkontroller på Horsensvej. Onsdag blev en bilist blitzet med 137 km/t. Arkivfoto: Kaare Johansen
Annonce

Vejle: Onsdag måtte en bilist se sig blitzet to gange på samme strækning.

Det skete på Horsensvej, hvor politiet var ude med fotovognen i sydgående retning mellem klokken 14.30 og 20.30.

Først kørte bilen 90 kilometer i timen og derefter 137 kilometer i timen på strækningen, hvor maksimumhastigheden er 70.

I alt 3442 køretøjer blev målt, og 109 af dem kørte for stærkt.

Tre kørte så stærkt, at de modtager et klip i kørekortet og andre tre så stærkt, at sanktionen er en betinget frakendelse af førerretten. Dermed skal de op til en kontrollerende køreprøve, som skal bestås, hvis ikke den skal stå på privatchauffør i en periode, påpeger Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Horsensvej i Vejle er af Sydøstjylland Politi udpeget som fokusvej, fordi der køres med forholdsvis høje hastigheder og på grund af antallet af uheld på strækningen. Netop derfor er der også opsat E90-tavler, der oplyser om periodisk fartkontrol.

- Det var altså ikke engang en overraskelse, at vi var på kontrol, påpeger politiet og tilføjer, at håbet er, at man engang kan skrive, at der ikke blev taget én eneste i en ATK-kontrol på Horsensvej.

Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce