Annonce
Vejle

Bilister beholder p-sejr: Europark må se sig endeligt slået

Marianne Agger og Laila Høyer Johansen kan nu endelig glæde sig over, at de har vundet over Europark i retten. Arkivfoto

Parkeringsselskabet Europark har fået afslag på at få sag om mangelfuld skiltning på parkeringsplads i Vejle prøvet ved Højesteret

Annonce

Vejle: Der er nu sat definitivt punktum i sagen mellem Europark og de tre bilister Marianne Agger og Laila Høyer Johansen fra Vejle og Klaus Toft fra Løsning.

De tre vandt tilbage i juli en sag mod parkeringsselskabet i landsretten, efter at de i 2015 med få dages mellemrum blev opkrævet bøder på Reinholdts Plads, selvom de alle tre havde betalt for at holde der.

Europark mente, at de havde anskaffet sig en forkert billet, men landsretten gav de tre bilister ret i, at fejlen skyldtes forvirrende skiltning på pladsen. Den ejes nemlig af to forskellige p-selskaber, og derfor gælder der to forskellige sæt regler.

Efter landsrettens afgørelse anmodede Europark Procesbevillingsnævnet om at få lov til at anke dommen til Højesteret, men denne anmodning er nu blevet afvist.

Dermed er alle muligheder for at anke sagen udtømt.

Annonce

Det var det værd

Denne afgørelse glæder ikke så overraskende Laila Høyer Johansen og hendes to parkerings-fæller:

- Vi er enige om, at det er en dejlig fornemmelse, at det stadig her i Danmark hjælper at gøre en aktiv indsats mod uretfærdighed, siger Laila Høyer Johansen og tilføjer, at hun i 2015 ikke havde forestillet sig, at kampen ville blive så sej og lang.

- Men når det endelige resultat er, at man føler sig hørt og forstået, så føler vi, det har været kampen værd, og den lange sagsbehandlingstid bliver en mindre detalje.

Annonce

En hjælp til andre

Laila Høyer Johansen, Marianne Agger og Klaus Toft håber, at deres sag også kan komme andre til gode.

- Vi tænker, vi nu har hjulpet såvel fremtidige brugere af p-området ved banegården her i Vejle, som p-plads brugere andre steder rundt om Danmark, hvor der er svært forståelige skilte. Her kan man jo nu, med dommen i hånden, bede om at få uforståelige skilte rettet til skilte, der er til at forstå, siger Laila Høyer Johansen.

På Reinholdts Plads er skiltningen for nylig blevet ændret.

Annonce
Kultur

Vejles borgmester: Festivalerne tror på 2021

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce