Annonce
Vejle

Bilister må på omvej fra mandag, når stor vej lukkes

Med dette kort har Vejle Kommune informeret om vejlukningen. Illustration: Vejle Kommune
Trafikanlægget, der skal forbinde Vardevej og Vejledalen med den nye vej mod Hover og Uhrhøj, skal gøres færdigt. Derfor spærres Vardevej frem til sommerferien.

Vejle: Bilister, der er vant til at tage Vardevej til og fra Vejle, skal finde nye veje fra mandag.

Her spærres den store indfaldsvej fra Skibet. Det nye trafikanlæg med rundkørsel, der skal forbinde den kommende over bakken mod Hover og Uhrhøj, skal gøres færdigt.

Et af elementerne er en tunnel til cyklister og fodgængere under Vardevej lige øst for rundkørslen. Den skal nu anlægges. så Vardevej skal graves op. Derfor lukkes vejen for gennemkørsel fra mandag og til og med 25. juni - altså helt frem til sommerferien.

Annonce

Bilister fra eksempelvis Skibet skal i stedet dreje til højre og i stedet køre til centrum via Vejledalen. Kommunen foreslår, at man fortsætter til motortrafikvejen, men mange vil nok også bruge Vestre Engvej til og fra midtbyen, når der nu sættes prop i Vardevej.

Arbejdet er en del af det 130 millioner kroner dyre vejprojekt, der skal skabe en ny forbindelse op gennem det bakkede landskab til parcelhuskvarteret Planetbyen i Hover. De første fire kilometer kan blive starten på et ringvejsprojekt nordvest om Vejle over Grejsdalen til motorvejen ved Hornstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Sherif Haps er egentlig bare en glad mand fra Grindsted: Nu er hans videoer blevet vist 13 millioner gange på YouTube

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce