Annonce
Billund

Billund er på udkig efter talenter til prisuddeling

Sidste år gik æresprisen til bestyrelsen bag Naturrum Sdr. Omme. Arkivfoto: Andreas Bjerre
1. april holder Billund Kommune sports- og kulturgalla, hvor man hædrer præstationer inden for sport og kultur. Der er nu åben for nomineringer til årets syv priser.

Billund Kommune: Kender du nogen inden for kultur- og fritidslivet i Billund Kommune, som fortjener at blive hædret? Så er det om at komme til tasterne. Frem til søndag den 9. februar kan du nemlig indstille kandidater til Billund Kommunes årlige sports- og kulturgalla.

Dagen finder sted onsdag den 1. april fra klokken 17.30 i Magion, hvor de mange deltagere og deres ledsagere kan se frem til et storslået show med taler, videoklip og festlige indslag fra lokale aktører. Desuden bliver der uddelt et hav af priser til både idrætten og kulturen. I år er der foruden den traditionelle ærespris og hædersbevisninger hele seks andre priser.

- Kultur- og Fritidsrådet fik sammen med forvaltningen stablet et flot show på benene sidste år, og det var rigtig godt, at vi fik flere priser og på den måde kunne hædre flere for ekstraordinære præstationer, men evalueringen viste også, at det er svært at sammenligne præstationer inden for idræt og kultur, og derfor kommer der i år en opdeling med blandt andet både en pris til et kulturtalent og idrætstalent, og jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at uddele priserne og til en stemningsfyldt og lidt højtidelig aften, siger Stephanie Storbank, formand for unge- og kulturudvalget i Billund Kommune, via en pressemeddelelse.

Sådan indstiller du

På www.billund.dk/sports-kulturgalla kan alle indstille kandidater til hædersbevisninger, æresprisen og de øvrige seks priser til og med søndag den 9. februar.

Selve prisuddelingen finder sted 1. april i Magion.

Priser

Priserne, der uddeles i år er: Årets hold, årets leder/træner, årets kulturtalent, årets idrætstalent, årets kulturpris, årets idrætspris og æresprisen.

Æresprisen går til en gruppe, en forening eller en enkeltperson for at have ydet en særlig, gerne flerårig, indsats for fritidslivet, kulturen eller idrætten i Billund Kommune.

Til sidste års galla var over 460 deltagere fra idræts- og kulturområdet med, da Billund Kommune i maj 2019 uddelte fem priser og 175 hædersbevisninger. Æresprisen gik dengang til bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme for deres store arbejde med at realisere et spektakulært byggeri til 8 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce