Annonce
Billund

Billund Erhvervsfremme har fundet sin nye direktør

Marie Skov Lillelund bliver fra 1. januar ny direktør for Billund Erhvervsfremme. Foto: Billund Erhvervsfremme.
42-årige Marie Skov Lillelund overtager fra årsskiftet posten som direktør for Billund Erhvervsfremme.
Annonce

Billund Kommune: Det bliver den 42-årige Marie Skov Lillelund, som fra årsskiftet skal være ny direktør i Billund Erhvervsfremme.

Marie Skov Lillelund kommer aktuelt fra en stilling hos Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro, hvor hun har stået i spidsen for organisationens arbejde med markedsudvikling, partnerskaber og kommunikation. Nu tager hun skridtet videre til stillingen som direktør for Billund Erhvervsfremme.

- Jeg ser frem til at lære både virksomheder og medarbejdere at kende og sammen med dem give den bedste service til vores medlemmer og det brede erhvervsliv i kommunen. En positiv og stærk erhvervsudvikling handler om gode samarbejder, og derfor ser jeg frem mod at komme tæt på bestyrelsen, handelsforeningerne, Billund Kommune, CoC Playful Minds og mange flere, siger Marie Skov Lillelund ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Vil spørge meget

Den kommende erhvervschef har i en årrække arbejdet hos Dansk Industri, ligesom hun har været erhvervsservicechef i Høje-Taastrup Kommune. For et par år siden flyttede familien fra Sjælland til Jylland, hvor den bosatte sig i Silkeborg. Herfra skal Marie Skov Lillelund nu vænne sig til en times bilkørsel mod syd for at komme på arbejde.

- Jeg går ydmygt til opgaven og vil komme til at stille mange spørgsmål og lytte, og jeg vil fra starten prioritere at få rigtig godt kendskab til foreningens opgaver og medarbejdere og komme rundt i kommunen for at få indblik i både muligheder og problemstillinger, som vi skal arbejde videre med, siger hun.

Annonce

Et indgående kendskab

Hos Billund Erhvervsfremme er der glæde over at have fundet den person, der fremover skal stå i spidsen for organisationen.

- Marie har indgående kendskab til arbejdet i medlemsbaserede erhvervsorganisationer samt indsigt i, hvordan erhvervslivets rammevilkår kan fremmes både lokalt, regionalt og nationalt. Jeg er sikker på, at vi med Marie i front vil kunne bringe Billund ErhvervsFremme til en endnu stærkere position i årene, som kommer, hvor der vil være fokus på både at servicere, støtte og sparre med vores mange forskellige medlemsvirksomheder og på udvikling af iværksættermiljøet samt eksisterende og fremtidige partnerskaber, siger Gitte Ottosen, der er formand for Billund Erhvervsfremme.


En positiv og stærk erhvervsudvikling handler om gode samarbejder, og derfor ser jeg frem mod at komme tæt på bestyrelsen, handelsforeningerne, Billund Kommune, CoC Playful Minds og mange flere.

Marie Skov Lillelund, kommende direktør for Billund Erhvervsfremme
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce