Annonce
Navne

Billund Idrætscenter har fundet sin nye køkkenleder

Michael Jensen bliver ny mand i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter. Privatfoto
Michael Jensen fra Hejnsvig bliver ny mand i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter.
Annonce

Billund: Ved indgangen til februar kommer en ny mand til at stå i spidsen for køkkenet i Billund Idrætscenter. Michael Jensen har tidligere stået i spidsen for køkkenet på Varde Kaserne og senest på Grindsted Gymnasium, og nu overtager han tjansen ved gryderne i Billund Idrætscenter.

- Billund Idrætscenter skal være et naturligt samlingssted for alle i Billund og skal være et eftertragtet sted at afvikle sine aktiviteter og arrangementer. Det kræver, at vi kan levere en rigtig god forplejning, der både er spændende, men også lever op til kravene om et sundt og ernæringsrigtigt måltid, ikke mindst for de mange sportsudøvere, der kommer i Billund Idrætscenter, og for de skoleelever på Billund Skolen, der dagligt nyder godt af maden fra Billund Idrætscenter, skriver Billund Idrætscenter i en pressemeddelelse.

Annonce

Mad til skolebørnene

Netop eleverne på den nærliggende skole er med i overvejelserne hos idrætscentret. Dem vil man nemlig gerne være med til at tilbyde et solidt og ordentligt måltid mad til frokost, og det skal den nye køkkenleder være med til at sætte i søen.

- De første opgaver, som Michael skal tage fat på, i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Billund Idrætscenter, er at sikre et tilbud om varm mad til BillundSkolens elever, samt udvikle et koncept hvor vi kan tilbyde et hverdagsaftensmåltid både til alle de mange nuværende kunder i Billund Idrætscenter, men også til byens øvrige borgere, skriver Billund Idrætscenter endvidere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce