Annonce
Billund

Billunds Rema-købmand stopper; lillebror overtager butikken

Ved udgangen af næste måned stopper Martin Olesen som Rema 1000-købmand i Billund og overlader forretningen til sin lillebror Michael Olesen. Martin Olesen bliver i stedet købmand i en ny Rema 1000-butik, som er under opførelse på Vejlevej i Kolding. Arkivfoto: Mette Mørk
Om lidt mindre end to måneder stopper Martin Olesen hos Rema 1000 i Billund. Han rykker i stedet videre til en nybygget butik i Kolding og overlader forretningen i Billund til sin bror, Michael Olesen.
Annonce

Billund: Ved indgangen til oktober skal Rema 1000 i Billund have ny frontfigur. Her stopper til den tid 34-årige Martin Olesen for i stedet at overtage en ny Rema-butik i Kolding.

Billunds kommende Rema-købmand er dog på ingen måde fremmed for butikken eller for Martin Olesen, og han ved derfor alt om, hvem han giver butikken videre til. Den kommende købmand har det seneste år været såkaldt førstemand - hvilket vil sige næstkommanderende - i butikken på Vejlevej i Billund, og så er han såmænd lillebror til Martin Olesen. Han hedder Michael Olesen, og han er klar til at køre butikken videre fra den 1. oktober.


Billund har været et fantastisk eventyr og en helt forrygende startbutik, og så er det specielt at have fået lov til at drive forretning i Billund.

Martin Olesen


- Billund har været et fantastisk eventyr og en helt forrygende startbutik, og så er det specielt at have fået lov til at drive forretning i Billund, hvor du har den meget lokale kontakt med de faste kunder samt turisterne i feriesæsonen, siger Martin Olesen.

Annonce

Tredje Rema-købmand

Det var i foråret 2014, at Rema 1000 for første gang slog dørene op til forretningen i den spritnye bygning for enden af Vejlevej.

Forretningens første indehaver, Torben Steffensen, nåede at stå i spidsen for butikken i Billund i to år, inden han rykkede videre til større Rema-forretninger i først Varde og siden Esbjerg.

I foråret 2016 kom Martin Olesen så til Billund, og med det kommende skifte bliver Michael Olesen Billunds tredje Rema 1000-købmand.

Annonce

Fortsætter i Kolding

Martin Olesen skal dog fortsat være Rema 1000-købmand, men han rykker videre til en spritny butik, som for tiden er ved at blive bygget på Vejlevej i Kolding.

Planen, at han i midten af november kan byde kunderne indenfor i sin nye butik, der fortsat langt fra er færdig.

- Jeg tror og håber da, at det bliver en rigtig fin butik. Man må sige, at Rema er gode til at finde gode placeringer, siger Martin Olesen, der privat bor i Billund, men har planer om at rykke teltpælene op og rykke mod øst i retning af Vejle, hvor han oprindeligt stammer fra, og hvor han arbejdede, før han fik muligheden for at komme til Billund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce