Annonce
Hedensted

Bilmekaniker og familiemenneske: Allan Lundgaard er død

Allan Lundgaard, Hedensted
Annonce

Nekrolog:  Allan Lundgaard, Hedensted, er død. Han blev 81 år.

Allan Lundgaard er oprindeligt fra Hedensted, men boede som barn nogle år i Odder, inden familien, som også bestod af hans to søstre, vendte tilbage til byen.

Hans far havde Hedensted Trævarefabrik, men Allan Lundgaard blev udlært mekaniker. Han og hustruen Mie drev Lundgaards Auto fra 1962 til slutningen af 2004 på Niels Espes Vej i Hedensted.

Mie og Allan Lundgaard, der mødte hinanden, da de var ganske unge, har to sønner. Den ældste, Jørgen, er direktør for et dansk firmas afdeling i Singapore, og den yngste, Henrik, er bilhandler og kendt for sine bedrifter i rally og DTC.

Ægteparret har fem børnebørn, heraf tre i Singapore. De to i Hedensted, Daniel og Christian Lundgaard, gør sig også inden for biler som racekørere.

Allan Lundgaard var i over 40 år aktiv i Lions Club i Hedensted, hvor han bestred alle poster, og i mange år havde særligt ansvar for udvekslingsstudenter. Han var i mange år medlem af Vejle Amts Mekanikerforening, heraf en del år som formand, ligesom han også var formand for den sommerhusforening i As Vig, hvor han og Mie havde sommerhus.

Allan Lundgaard beskrives som et rigtigt familiemedlem, der fulgte aktivt med i sine børn og børnebørns liv. I sin pensionisttilværelse satte han gamle motorcykler og biler i stand på hobbyplan, men mange blev solgt fra, da han og Mie for et år siden flyttede fra deres hus på Jørgensens Allé til Kirkegade.

Allan Lundgaard levede de sidste mange år med en kronisk leukæmi. Den var dog ikke aktiv før indtil kort før hans død, hvor den brød ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Street Art-festival vender tilbage

Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Annonce