Annonce
Alarm 112

Biltyv baldrede siderude på personbil med golfkølle - og stak af med varebilen, der holdt på samme plads

Politiet formoder, at biltyven havde brugt golfkølle til at bryde ind i den parkerede bil. Arkivfoto: Ólafur Steinar Gestsson
Gerningsmanden havde øje for endnu større gevinst, da han natten til mandag brød ind i to personbiler i Vejle.

Vejle: En biltyv gik natten til mandag klokken 04.35 på rov i to personbiler på parkeringspladsen på Åkæret 1 midt i Vejle.

Det skulle dog vise sig, at den yderst aktive gerningsmand havde øjnene rettet på mere end bare de to personbiler og deres indhold.

I den ene af bilernes kabine fandt han nemlig et sæt bilnøgler til en varebil, der holdt parkeret på samme plads - men ikke ret meget længere.

Annonce

Ved politiets indkomst til gerningsstedet fandt patruljen en golfkølle ved siden af personbilen, der havde fået knust en siderude. Derfor formoder man, at køllen var brugt som slagtøj.

- Det er ikke mange biltyverier, vi har haft på det seneste. Men dette virker meget målrettet, siger vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi Mikkel Ross, der mandag morgen fortalte, at man var i gang med at efterforske biltyveriet.

I forlængelse af, at den "golfglade" gerningsmand havde stjålet bilnøglerne på Åkæret i Vejle, blev varebilen registreret stjålet senere på formiddagen mandag.

Anmelder så bil, der "kørte mærkeligt"

Tirsdag formiddag kunne Sydøstjyllands Politi fortælle, at man havde anholdt og sigtet en 21-årig lokal mand for biltyveriet i det centrale Vejle.

Få timer efter indbruddene og biltyveriet på Åkæret modtog politiet en anmeldelse om en varebil, der "kørte mærkeligt" foran regionshuset.

- Det havde set ud som om, at føreren ikke kendte bilen. Vi havde en patrulje tæt ved, og de kunne løbe ham op, da han satte i løb fra varebilen, siger politikommissær Mich Klausen.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Alarm 112

Brand blev opdaget, da videoovervågningen forsvandt: Der var kun røg, da brandvæsnet nåede frem

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce