Annonce
Erhverv

Bingo betragtes som spillested - vejlenserne må tidligst til august spille bingo igen

Optagelserne fra Drop in Bingo i Vejle med Linse Kessler kan ses på TV3 torsdag aften. Her ses Bryggen-veninderne med Herta og Freddy Rasmussen fra bigocenteret. Foto: Flemming Larsen
I torsdagens udgave af Familien fra Bryggen er Linse Kessler i Vejle for at spille bingo sammen med en veninde hos Drop in Bingo på Damhaven. Vejlenserne kommer dog tidligst til at spille til august.
Annonce

Vejle: I januar var Bryggen-veninderne, Linse Kessler og Didde Skjelmose, på besøg hos Vejles bingo-konge for at spille bingo.

Torsdag kan man se optagelserne fra Freddy Rasmussens bingocenter, Drop in Bingo på Damhaven, nemlig i aftenens udgave fra Familien fra Bryggen på TV3. Derfor ærgrer det Fredy Rasmussen, at vejlenserne ikke må spille bingo før måske tidligst til august.

- Det er god reklame for os, at Bryggen-veninderne har været på besøg i vores bingocenter. Og derfor er jeg selvfølgelig dybt utilfreds med, at vi med regeringens retningslinjer er blevet sidestillet med musikalske spillesteder.

- Det betyder, at vi udover bingocenteret også skal holde lukket i vores afdeling med spillemaskiner, mens andre af byens spillesteder (værtshusene, red.) har kunnet åbne igen, forklarer Freddy Rasmussen.

Ifølge brandmyndighederne har Drop in Bingo plads til 150.

- Det kunne godt betale sig for os - også selv om vi selvfølgelig skal leve op til retningslinjerne med fire kvadratmeter til hver, siger Freddy Rasmussen, der har klaget sin nød til Dansk Automat Brancheforening, når det gælder stedets spilleautomater.

Annonce

På vej mod kanten

Her forstår Gunnar Sørensen, formand for Dansk Automat Brancheforening, godt kritikken.

- I midten af marts blev det besluttet, at alle spillehaller skulle lukke. Det, at vi sidenhen er blevet sidestillet med musikalske spillesteder i stedet for sports- og fritidssteder, kan i værste fald betyde, at man tager livet af en hel branchen.

- Jeg har derfor en forventning om, at vi får lov til at åbne senest 8. juni. Jeg vil blive chokeret, hvis ikke det sker, siger Gunnar Sørensen.

Han tilføjer, at man ikke kan holde til det, hvis det først bliver til august.

- Derfor har vi også henvendt os til alle de politikere, der har villet lytte til vores kritiske røst, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce