Annonce
Jelling

Birthe Kjær hyldet på Jelling Musikfestival

Birthe Kjær blev hyldet kort efter sin koncert på Jelling Musikfestival. Foto: Mette Mørk
Birthe Kjær tiltrak masser af mennesker til sin koncert fredag eftermiddag på den store scene i Jelling. Kort efter blev hun hyldet af festivalen ved et lukket arrangement.

Jelling: En tydeligt overrasket Birthe Kjær træder ind i "Charlie's Lounge" - et af Jelling Musikfestivals telte til de optrædende kunstnere, deres crew og andre VIP's.

Foran hende står en stor kage og en festivalleder, der gerne vil sige et par ord i anledning af, at den folkekære sangerinde sidste år kunne fejre 50 års plade-jubilæum.

- Du har spillet her så mange gange, og du har gjort det så godt, så vi vil gerne give dig en gave, siger Lars "Charlie" Mortensen og overrækker en unik, håndlavet trækasse med en flaske gin og seks glas indeni.

Annonce
Efter koncerten blev Birthe Kjær overrasket med kage og rosende ord i Charlies Lounge. Foto: Mette Mørk

Bedste oplevelse i dag

Birthe Kjær får dermed en hæder, som tidligere er overgået navne som Erik Clausen og Peter Belli, og denne fredag eftermiddag skærer hun også kagen for.

- Det er en fornem hæder og en dejlig overraskelse med kage og gin, siger en grinende Birthe Kjær, der dog mener, at anerkendelsen også ligger i, at festivalen så ofte har hende med på programmet.

Jelling Musikfestival har da også en særlig plads i sangerindens hjerte.

- Det er en festival, der rummer mange gode minder, og den bedste oplevelse kom i dag, hvor jeg spillede på den store scene for første gang. Det var en dejlig oplevelse, at der også var fyldt der, siger hun.

Og der var fyldt foran Scenen - både med unge og ældre. 50 års Birthe Kjær-musik favner bredt. Og mon ikke, hun får den store scene igen næste gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Her smager de sovsen til

Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce