Annonce
Trekantområdet

Bisidder kaldte navngivne medarbejdere på jobcenter snotdumme: Nu er han blevet sigtet af politiet

Ole Olsen fortryder ikke, at han lagde videoen, hvor han kritiserede jobcenter-medarbejdere, ud på YouTube. Arkivfoto: Screenshot fra YouTube
Ole Olsen fortryder trods sigtelsen ikke, at han i sommer lavede en video, hvor han kritiserede navngivne jobcenter-medarbejdere. - Jeg er komplet ligeglad, siger han.
Annonce

Kolding: Omkring ti måneder efter, at bisidder Ole Olsen offentligt kritiserede navngivne jobcenter-medarbejdere i en YouTube-video, er han nu blevet sigtet for det, der hedder "fredskrænkelse af personer i offentlig tjeneste".

Det fremgår af nogle af sagens dokumenter, som JydskeVestkysten er kommet i besiddelse af.

I videoen, som ikke længere findes på YouTube, beskyldte Ole Olsen medarbejderne for at være fulde af løgn og for ikke at komme til møder. "Det er bare en stribe skvatmåse," sagde han blandt andet i videoen, hvor han desuden kaldte en medarbejder for snotdum, lige som andre blev kaldt tåber, åndsboller og plattenslagere.

I kølvandet på videoen blev Ole Olsen politianmeldt af Kolding Kommune.

Annonce

Komplet ligeglad

I videoen sagde Ole Olsen, at han var "ligeglad med repressalier", og det står han ved, nu hvor han er blevet sigtet.

- Det vedkender jeg mig gerne, og det er faktisk lidt stolt af. Jeg er komplet ligeglad med, at jeg er blevet sigtet. Jeg ved ikke, hvad der kan ske. I værste tilfælde kan jeg vel komme ind og brumme i 14 dage, siger Ole Olsen.

Fortryder du slet ikke, at du lavede videoen?

- Nej, nej, nej, nej, nej. Jeg har så stor opbakning blandt befolkningen. Det har jeg set, når folk har kommenteret bagefter. Inde på Facebook er der også meget. Når jeg engang skal i retten, vil jeg invitere alle med derind. Måske kunne man lære noget af det, siger Ole Olsen.

Annonce

Udtaler sig på skrømt

Ole Olsen lagde videoen ud på YouTube i juli sidste år. Ved den lejlighed fortalte han til JydskeVestkysten, at han mente, at medarbejderne udtalte sig på skrømt. Det havde han oplevet igennem 18 år som bisidder.

- Jobcentret efterlader mennesker i et morads. Jeg har som bisidder brugt fem måneder på at hjælpe en kvinde, og vi bliver mødt med den ene løgn efter den anden. Det gider jeg ikke. Medarbejderne læser ikke journalen, de udtaler sig bare på skrømt, sagde han dengang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce