Annonce
Kultur

Biskoppen forestår gudstjeneste grundlovsdag

Biskop Elof Westergaard, her i færd med at indsætte Anne Marie Erbs som provst, står grundlovsdag for gudstjenesten klokken 11 i Grindsted Kirke. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted: Det bliver selveste biskoppen, der grundlovsdag kommer til at stå for gudstjenesten i Grindsted Kirke.

Biskop Elof Westergaard skulle efter planen have stået for en stor gudstjeneste i Anlægget på denne dag, ligesom han skulle have holdt den efterfølgende grundlovstale. Den aktuelle coronakrise, som har lukket det meste af landet ned, har dog gjort, at langt størstedelen af grundlovsarrangementet er aflyst. Det betyder dog ikke, at biskoppen helt har aflyst sin tur til Grindsted.

I stedet for udendørs gudstjeneste og grundlovstale holder han i stedet gudstjenesten i Grindsted Kirke. I sin prædiken vil han komme ind på det emne, som hans grundlovstale egentlig skulle have handlet om: 100 året for genforeningen.

Det er kun tilladt at lukke 80 kirkegængere ind i Grindsted Kirke. Siden åbningen har folk dog været forsigtige og holdt sig tilbage, og arrangørerne vurderer det derfor som usandsynligt, at nogen skulle risikere at komme til en lukket dør.

Gudstjenesten grundlovsdag i Grindsted Kirke begynder klokken 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce