Annonce
Sport

Bizart selvmål afgjorde kampen, da FC Fredericia mødte tophold

Det blev til nederlag, da FC Fredericia og Dennis Høegh mødte Silkeborg. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En fin hovedstødsscoring i eget net afgjorde kampen, da FC Fredericia hjemme tabte med 1-0 til Silkeborg.

Fredericia: Et bizart selvmål afgjorde kampen, da FC Fredericia søndag havde besøg af Silkeborg.

Efter cirka en halv times spil headede Leonel Montano kontrolleret bolden i eget mål efter et frispark blev sendt ind foran hjemmeholdets mål.

Det viste sig som kampens eneste scoring, og der kunne efter de 90 minutter ikke indvendes det store mod Silkeborgs sejr. Gæsterne spillede bedst og kom til de fleste chancer.

Annonce

FC Fredericia begyndte kampen udmærket og kom til opgørets første afslutning. Allerede efter et par minutter kombinerede Alexander Jensen og Leonel Montano fint, og det endte med et godt indlæg, som Christian Tue Jensen dog slet ikke fik ram på i en ellers god position.

Efter cirka et kvarter var Leonel Montano tæt på, da han fik hovedet på et hårdt indlæg fra venstre side, men Montano manglede lige det sidste i forhold til præcisionen.

Generelt begyndte FC Fredericia bedst, men efterhånden fik Silkeborg bedre fat, og der faldt muligheder af til Gustav Dahl og Magnus Mattson, som dog ikke for alvor bragte fare på færre foran FC Fredericia-målmand Elias Olafsson.

Og det var gæsterne, som kom foran. Det skete efter en lille halv times spil, da Silkeborg sendte et frispark ind foran FC Fredericia-målet. Hjemmeholdets Leonel Montano kom først på bolden, og det virkede ærligt talt som om, han mistede orienteringen, for han dirigerede bolden perfekt i eget mål.

FC Fredericia var tæt på et hurtigt modsvar, da Samson Iyede var tæt påat komme igennem, men det blev ved lige ved og næsten, og Silkeborg til pause foran med 1-0.

FC Fredericia kom fint ud til anden halvleg, og allerede efter et par minutter faldt en stor mulighed, da Kristian Kirkegaard brød igennem i højre side. Han bragte sig i en glimrende skudposition, men afslutningen blev rettet af, og det endte med et hjørnespark. Og på det efterfølgende hjørnespark havde FC Fredericia bolden i mål, men scoringen blev – uden voldsomme protester – annulleret for offside.

FC Fredericia sad på de første syv-otte minutter, og som det var tilfældet i første halvleg, kom Silkeborg tilbage i kampen.

Anden halvleg blev noget mere chance-fattig end den første.

FC Fredericia var mest på bolden, men det lykkedes sjældent at få skabt noget, der for alvor lugtede af en scoring. Der faldt dog i slutfasen en stor mulighed af til Samson Iyede, som slap fri i højre side og fik afsluttet, men Silkeborg-målmanden klarede med en fin fodparade. Mere blev det ikke til for hjemmeholdet.

FC Fredericia spiller næste gang fredag 7. maj gælder HB Køge i en kamp, som spilles på Monjasa Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce