Annonce
Læserbrev

Bjørnsknude. Turisterne og naturen

Læserbrev: For nyligt var vi rigtig mange, der gik glade hjem fra generalforsamling i Strandhuse Sommerhusområdets Grundejerforening. Vi havde nemlig fået et rigtig godt oplæg fra Per Nørmark fra Hedensted Kommune. Han viste blandt andet deltagerne fotos af gangbroer, som det er blevet lavet i Uldum Kær for at naturoplevelsen i Uldum bliver optimal. En sådan gangbro kunne også laves for rimelige midler på Bjørnsknude. Og så var det samtidig en hurtig og effektiv løsning af sti-problemet på Knuden.

Stor var så min forundring, da jeg i Horsens Folkeblad den 29. juni så forløbet ridset op. At den hurtige og effektive løsning med gangbroerne blev udsat.

Glemmer politikerne helt, hvilken værdi turismen har i Juelsminde?

Havnen er udvidet og flot med mange både. Campingpladsen er renoveret og kan prale af fuld belægning. Mange borgere har givet deres personlige bidrag til Hotel Juelsminde Strand. Hotellet er blevet et velfungerende hotel med mange overnatninger af turister. Hotellet har fået en veludbygget kursus-virksomhed, hvor en del kursister har elsket naturoplevelsen at løbe Knuden rundt hver morgen. Kommunen sælger i et væk sommerhusgrunde. En god forretning. Byen sørger for mange aktiviteter, som samler mange mennesker, og er en god indtægtskilde for de forretningsdrivende. Sommerhusejerne betaler anseelige ejendomsskatter og betaler for herlighedsværdi.

Hvor er sommerhusejeren på det yderste Bjørnsknude henne i denne sag? Han har forårsaget skaden ved at nedlægge trampestien. Så må han være med til at udbedre skaden igen.

Har vi andre forårsaget skader ved vores byggerier, er vi forpligtet til at udbedre disse.

Hvor mange år skal turismen og ikke mindst Juelsmindes borgere vente på at få naturoplevelsen tilbage på Bjørnsknude?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Politikere ønsker ikke anke sag om seksuelle overgreb - men den endelige beslutning lader vente på sig

Annonce