Annonce
Erhverv

Bjarne Corydon holder peptalk for Vejles erhvervsfolk

Bjarne Corydon holder talen, når Vejle Kommune inviterer til nytårskur. Foto Michael Svenningsen

Dørene åbner en time tidligere - for nytårskuren er blevet et populært sted at netværke. Sidste år deltog over 900 erhvervsfolk.

Vejle: Der holdes nytårskur for det lokale erhvervsliv onsdag 9. januar. Vejle Kommune inviterer, og traditionen tro skal Iværksætterprisen uddeles.

Bjarne Corydon, der er landets tidligere socialdemokratiske finansminister og nuværende topchef på dagbladet Børsen,, skal levere årets peptalk under overskriften "Rigets tilstand i 2019 - Politik, Økonomi og Samfund".

Med 926 tilmeldte deltagere satte nytårskuren 2018 deltagerrekord.

- Erhvervslivets opbakning til Vejle Kommunes nytårskur er fantastisk. Sidste år åbnede vi dørene en time, før vi normalt åbner. Det var der mange, der benyttede sig af, og derfor gentager vi succesen i år. Vi ved, at mange ønsker tid til at netværke og ønske godt nytår til samarbejdspartnere, og det skaber vi rammerne til igen i år, fortæller borgmester Jens Ejner Christensen (V) i en pressemeddelelse.

Han skal også selv tale for deltagerne.

Annonce
Vejle Kommune holder nytårskur for erhvervslivet - og det benytter rigtig mange sig af. Foto: Vejle Kommune

Iværksætterpris uddeles

I oktober blev en række iværksættere indstillet til Iværksætterprisen 2019, og til nytårskuren skal vinderen kåres.

Prisen uddeles af Vejle Kommune i samarbejde med Vejle Iværksætterfond. Vinderen får 10.000 kroner fra Vejle Iværksætterfond og et kunstnerisk værk og diplom fra Vejle Kommune.

Derudover modtager vinderen et gavekort fra Connect Denmark til et såkaldt "Springboard", hvor virksomheden kan få sparring på sin forretningsplan og strategiske udfordringer af et professionelt ekspertpanel.

Igen i år er der til nytårskuren et område med stande, hvor der er mulighed for dialog med medarbejdere fra forskellige fagområder i Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tre rumænske tyve anholdt i Blåhøj

Kultur

Nærradio uden sendetilladelse: Bestyrelsen er tavs

Annonce