Annonce
Billund

Bjarne F. Jensen hørte chokmelding om fyringer i haven: - Min kone kom løbende ud

Bjarne F. Jensen er passagerassistent i Billund Lufthavn og spændt på, om han er en af dem, der bliver fyret. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Grindsted/Billund: Bjarne F. Jensen, passagerassistent og tidligere tillidsmand i Billund Lufthavn, stod ude i sin have i Grindsted, da lufthavnen kom med meddelelsen om, at der er massefyringer på vej.

- Min kone er lige kommet løbende ud og har fortalt det, så nu skal jeg ind og læse mere, fortæller han og tilføjer.

- Jeg er helt rystet, 270 årsværk er mange, men jeg er egentlig ikke forundret. Vi har gået og undret os over, at det kunne blive ved med at gå med alle de ansatte og så få passager, siger han med henvisning til, at lufthavnen har mistet 99 procent af passagerene.

Bjarne F. Jensen, der er tidligere regionrådsmedlem i Region Syddanmark og tidligere byrådsmedlem i Billund Kommune, er 68 år og fortæller, at han er vagtsat til den 9. og 16. juni. Derefter har han lige nu ingen vagter.

- Jeg er spændt på, om jeg er en af dem, der ryger ud. Jeg ville gerne fortsætte, for jeg elsker mig arbejde. Men jeg har været syg og tager det, som det kommer, så jeg er ikke nervøs. Vi må se, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce