Annonce
Billund

Bjarne Jensen blev sendt ud af regionsrådet - og stopper med politik

Bjarne Jensen (DF) holdt tirsdag aften øje med, at stemmesedlerne blev puttet ned i de rigtige bokse. Trods 1218 personlige stemmer fik Bjarne Jensen ikke fornyet sit mandat til regionsrådet. Foto: John Randeris.

Bjarne Jensen, som hidtil har været medlem af regionsrådet, fik ikke nok stemmer til at få fornyet sit mandat. Han er dermed fra årsskiftet helt ude af politik.

Annonce

Billund Kommune: Bjarne Jensen (DF) må erkende, at han fra årsskiftet ikke længere er medlem af regionsrådet i Region Syddanmark.

1218 vælgere satte deres kryds ud for Bjarne Jensen, men det var ikke tilstrækkeligt til at få fornyet sin plads i regionsrådet. Det ærgrer den 65-årige politiker fra Grindsted.

- Jeg havde gerne set, at jeg kom ind, og jeg havde også en idé om, at jeg ville komme ind, for jeg har ført en ret stor kampagne, siger Bjarne Jensen.

Hvad er gået galt?

- Jeg ved ikke, hvad der er gået galt, men måske kender man mig ikke godt nok andre steder end i vores egen kommune. Selvom jeg har familie i Sønderjylland og på Sydfyn, kender man mig ikke der på samme måde.

Ved næste valg vil Bjarne Jensen være fyldt 69 år. Derfor regner han med, at han nu er færdig som aktiv politiker. Arkivfoto: Søren Gylling.
Annonce

Færdig med politik

Bjarne Jensen valgte ikke at genopstille til kommunalvalget, så fra at have haft dobbeltmandat er han fra nytår helt ude af politik.

- Nu tager jeg en puster, og så tror jeg, at jeg vil beskæftige mig lidt med rådgivning af ældre. Jeg har en pæn viden inden for det sociale område, og der tror jeg, at jeg kan være til hjælp for andre, siger Bjarne Jensen, som dermed forestiller sig, at det for ham er slut med at være aktiv inden for politik.

- Inden der kommer et nyt valg, er jeg 69 år, så jeg må sige, at det var det. Jeg har været med i næsten 18 år, og jeg synes, jeg har gjort det godt og opnået de ting, jeg gerne ville, siger han.

Heller ikke Ulrich Kristensen (R) eller Allan Munk Nielsen (K) opnåede valg til regionsrådet.

Annonce
Annonce
Vejle

Hetek satser på sikring

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce