Annonce
Erhverv

Blåhøj El A/S overtager installatør-firma i Filskov

Indehaver af Blåhøj El, John Hansen (til venstre) overtager Installatørforretningen Knud Petersen i Filskov, der gennem mange år har været drevet af Kaj Petersen (til højre) og hans kone Anni. Foto: Villy Jensen
Medarbejdere fra firmaet Installatør Knud Petersen i Filskov får ny arbejdsgiver i Blåhøj.
Annonce

Blåhøj: Blåhøj El A/S har nu overtaget firmaet Installatør Knud Petersen i Filskov, og Blåhøj El vil drive virksomheden fra Filskov videre fra adressen Buelundvej i Blåhøj.

- Vi har altid haft et godt kollegialt forhold og har hjulpet hinanden, når der var behov for det, fortæller ejeren af Blåhøj El, John Hansen.

Med overtagelsen kan Blåhøj El føje vvs og jordvarme til firmaets portefølje.

Kaj Petersen, der er anden generation i firmaet Elinstallatør Knud Petersen, føler, at tiden nu er kommet til at trappe ned.

- Jeg er 69 år, og min kone Anni gik på pension for fire år siden, så nu føler jeg at tiden er ved at være til at trappe ned, fortæller Kaj Petersen, der valgte at sælge til sin kollega i Blåhøj.

Firmanavnet "Installatør Knud Petersen Filskov" fortsætter med at eksistere, men firmaet og personalet flyttes til Blåhøj.

Kaj Petersen beholder bygningerne i Filskov.

- Lige hvad der skal ske med bygningerne ved jeg ikke helt endnu, men jeg har tanker omkring indretning af lejligheder, men nu må vi se, fortæller Kaj Petersen, der har lovet John Hansen at hjælpe til i nogen tid, blandt andet med vvs og jordvarme, som er nyt for Blåhøj El.

Annonce

Ikke planen at være stor

- Det er og har aldrig været en plan for os at blive stor, understreger John Hansen, der i dag har 17 mand i sit brød og med overtagelsen af firmaet og personalet i Filskov nærmer sig de 30 ansatte.

- Vi føler bare at det er helt naturligt at det bliver os, der overtager Installatørfirmaet Knud Petersen, da vore to firmaer ligner hinanden og supplerer hinanden godt, og så får vi vvs og jordvarme ind.

- Og det tror jeg er en klog ting, supplerer Kaj Petersen. Energibutikker bliver fremtiden – specielt efter at der kan søges om tilskud helt frem til år 2030.

Butikken i Filskov – er som Blåhøj El – medlem af Elsalg.

- Og her har Blåhøj El med deres store butik nemmere ved at servicere og sælge hvidevarer. For os var det mere en klods om benet, at butikken skulle passes ved siden af vores arbejde som elinstallatør og vvs-forretning, fortæller Kaj Petersen, der må siges at være en alsidig herre. Han har hele tre uddannelser: Elinstallatør, vvs-installatør og kloakmester.

Han mindes stadig da frysehuset lukkede ned i Filskov og alle pludselig skulle have en fryser, og da John F. Kennedy blev skudt.

- Så skulle alle pludselig have fjernsyn, som vi også solgte den gang.

Nu kan Kaj Petersen koncentrere sig om at hjælpe John Hansen i gang med vvs og jordvarme, samt hjælpe kunder på plads.

Begge firmaer laver i forvejen luft til luft samt luft til vand varmepumper, ligesom begge firmaer er VE installatører.Vi glæder os til at tage imod medarbejderne fra Filskov .

John Hansen, Blåhøj El


- Vi glæder os til at tage imod medarbejderne fra Filskov og de nye kunder, der i første omgang vil få Kaj i røret når de ringer, siger John Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

20-årig døde i badekar: Medarbejder på bosted i Vejle tiltales for uagtsomt manddrab

Vejle For abonnenter

Sofies forældre efter tiltalen om uagtsomt manddrab: Vi er lettede - men også skuffede

Vejle

Få overblikket over Sofie-sagen her: Fra dødsfaldet i sommeren 2019 til retssag

Annonce