Annoncørbetalt indhold

Black Friday 2019

Black Friday er det nye sort

Dette indhold er sponsoreret

Men hvad er Black Friday egentlig?

I 2013 blev de første indledende skridt til Black Friday taget i Danmark, som er denne amerikanske tradition vi for alvor har taget til os, og som fik sit endelige gennembrud i 2015. Black Friday er oprindeligt en amerikansk shopping tradition, som der bliver afholdt fredagen efter Thanksgiving.

Ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen, og det er altså muligt at gøre gode besparelser. D. 29 november 2019 er det atter Black Friday igen. Men det kan også føles som en jungle, at finde ud af hvor man reelt set kan spare – og om der er overhovedet er noget at spare, når den står på intens shopping og en heftig tilbudsjagt, der kan føles overvældene for selv den mest garvede tilbudsjæger. Der er dog rig mulighed for at opnå gode besparelse på alt lige fra tøj, bøger, elektronik, hudpleje, oplevelser og hvad end hjertet begærer med helt op til 60 % i både de fysiske butikker men også online.

Sådan forbereder du dig

På Black Friday er der mange penge at spare med det rette tilbud, især hvis man ved, hvad man går efter. Der er dog også rig mulighed for at købe den perfekte gave til en vigtig person i sit liv, og der er masser af inspiration at hente.

For at få det bedste ud af Black Friday og derved spare mest muligt, kan det være en god idé at forberede sig lidt, ved at indsamle ønskesedler fra familie og venner, som du måske alligevel skal ud og købe julegaver til – måske du kan være heldig på Black Friday, at deres juleønsker er sat gevaldigt ned – og derved kan du lave en stor besparelse og få råd til mere. Det er også en god idé at lave pris research, for at finde ud af hvor du kan spare mest. Sammenlign priserne i de fysiske butikker og på webshops – og hold gerne ekstra meget øje med priserne lige op til Black Friday for at finde ud af om besparelsen reelt er fair, og om der er noget at spare.

Har vi virkelig adopteret traditionen fra amerikanerne?

I USA har Black Friday et ry for at være vildt, og vildere end hvad vi måske kan forestille os, og end hvad vi kommer til at opleve i Danmark D. 29 november. Diverse medier har i de forgangne år skildret hvordan folk har camperet udenfor bestemte butikker og shopping centre i tilbudsjagten. Så snart dørene åbner, er der kamp til stregen, og varerne bliver mildest talt revet ned fra hylderne, og folk er ude med de spidse albuer for at jage tilbuds konkurrenterne væk. Så vildt bliver det nok ikke i Danmark – endnu. Måske en dag hvis trenden fortsætter i samme hast, som den har gjort siden Black Friday kom til Danmark i 2013. Men hvis du alligevel gerne vil undgå albuerne og det kaos, der måske kan opstå – så er det en god idé at handle online. Her kan du finde det, du vil have derhjemmefra, da der i den grad også er liv i Black Friday når det kommer til diverse webshops

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.