Annonce
Egtved

Black friday bliver til sort uge i Egtved

Black friday bliver i år til black week i Egtved for at undgå at for mange samles i butikkerne samtidig i jagten på gode tilbud. Arkivfoto: Kim Holm
Butiksudvalget i Egtved har besluttet ikke at holde en traditionel black friday af hensyn til corona-situationen. I stedet spreder butikkerne de gode tilbud over flere dage.
Annonce

Egtved: Black friday plejer at finde sted den sidste fredag i november, og det er en dag, der plejer at lokke med stribevis af rabatter i landets butikker.

I Egtved plejer black friday også at være lig med gode tilbud og mange glade kunder i byens butikker, men den sorte fredag udgår i år. I hvert fald i den traditionelle form.

- Corona-situationen gør, at vi i stedet holder black week, så vi fordeler det ud over flere dage for at undgå at samle for mange i butikkerne samtidig, fortæller Dorthe Sommerlund, indehaver af Boutique Dorthe og formand for Egtved Handelsforening.


Corona-situationen gør, at vi i stedet holder black week, så vi fordeler det ud over flere dage for at undgå at samle for mange i butikkerne samtidig.

Dorthe Sommerlund


Fra torsdag 26. november og frem til og med søndag 29. november vil der derfor være masser af gode tilbud at hente.

- Nogle af butikkerne kører rabatter på hele butikken, andre på udvalgte varer. Det bestemmer de enkelte butikker selv, forklarer hun.

Annonce

Startskud for julehandlen

Mange danskere har for længst fået øjnene op for muligheden for at udnytte black friday-tilbuddene til at få købt de første julegaver eller til at købe lidt nyt til sig selv.

- Vi satser og håber på, at black week kan være med til at sætte gang i julehandlen. Black friday plejer i hvert fald at være en god anledning til så småt at købe julegaver, hvis man ikke allerede er i gang, siger Dorthe Sommerlund.

I nogle af de større byer arbejder man på at have coronavagter til at gå rundt i gaderne og butikkerne for at være med til at sikre, at folk husker at holde afstand og spritte hænder. Det er der dog ingen planer om i Egtved.

- Vi havde for nylig momsfri lørdag, og der var folk gode til at holde afstand og passe på hinanden. Det er jeg sikker på, de også er gode til, når der er black week, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce