Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til at følge håndboldherrerne ved EM i januar 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Januar er fyldt med sportsbegivenheder rundt omkring i verden. I et særligt fokus er Danmarks håndboldherrer som hvert år i denne måned har en slutrunde. I år skal de prøve kræfter med europamesterskaberne, som afholdes i Ungarn og Slovakiet. Kampene spilles i perioden fra 13. til 30. januar, hvor Danmark potentielt møder de største håndboldnationer i Europa. For at blive klar til slutrunden kan du læse mere om Håndbold EM optakt på spilexperten, hvor der er information omkring de mange forskellige nationers spillertrupper og chancer ved dette års EM.


Annonce

Danmark som storfavorit 

De danske håndboldherrer har en fantastisk historik med i sig til dette EM. De går ind i turneringen som dobbelte og forsvarende verdensmestre. Disse titler kæmpede de sig til sidste år i Egypten, hvor der var spændende kampe i overtid, forvirrende kendelser og en coronaramt spiller. Til sidst gik marginalerne til Danmarks fordel, der slog nabolandet Sverige i finalen. Forinden opnåede de danske herrer deres første titel som verdensmester på hjemmebane i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor de vandt guld i år 2019. Håndboldherrerne har også klaret sig fremragende ved de seneste to olympiske lege, hvor de vandt guld i Rio de Janeiro i 2016, og sidste år i Tokyo fik de sølv efter et nederlag til Frankrig. Danmarks chancer for at gå videre fra det indledende gruppespil er store, da de skal møde Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro i Gruppe A.


De danske profiler 

Danmarks spillertrup er fyldt med udelukkende dygtige spillere, der til dagligt spiller i de bedste håndboldligaer i verden. Der er dog nogle spillere, som skiller sig særligt ud efter de sidste slutrunder. Her kan 22-årige Mathias Gidsel nævnes, som fik slutrundedebut ved sidste års VM, og her trak han en masse opmærksomhed. Med denne præstation blev han kåret som Årets Fund 2021 af Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Politiken. Dette er Danmarks ældste Idrætspris, som tidligere er vundet af sportsstjerner som Caroline Wozniacki og Viktor Axelsen. Udover den unge komet rummer Danmarks spillertrup også de rutinerede spillere såsom Mikkel Hansen og Niklas Landin. Disse er nogle af Danmarks absolutte nøglespillere, da deres erfaring og rutine kan spille en stor rolle i pressede situationer på håndboldbanen. Der er også et gensyn med den tidligere skadesramte Rasmus Lauge, som ikke deltog ved slutrunderne sidste år. En knæskade stod i vejen for ham, men nu er han klar igen med sin tekniske ekspertise ved EM 2022.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.