Annonce
Vejle

Blod og indvolde i bedste sendetid: Vinder Vejles horrorgruppe 'Danmark har talent'?

Dystopia er klar til finalen. En af gruppens faste deltagere er motorsavs-manden med svinemasken, der springer frem og skræmmer livet af tilskuerne. Foto: Per Arnesen/TV 2
Horror-gruppen Dystopia er nået til finalen i tv-programmet "Danmark har talent". Seerne vælger årets vinder.

Vejle: Dommer Signe Lindkvist var ved at besvime og forsøgte slippe væk ved at kravle op på bordet, da horror-gruppen Dystopia fra Vejle, første gang var med i "Danmark har talent" på TV 2.

Anden gang gik zombierne også videre efter et forrygende show, hvor dommerparret Simon Jul og Sus Wilkins var prøvekaniner.

Nu er programmet nået til finalen, og det vil sige, at det på lørdag er seerne, der kommer til at afgøre, om Dystopia vinder hele baduljen.

Dommerpanelet - Signe Lindkvist, Sus Wilkins, Peter Frödin og Simon Jul - har altså ikke indflydelse på resultatet, og det kan både være godt og skidt for Vejle-deltagerne, der skal dyste mod ni andre finale-deltagere, heriblandt både en dragqueen og et halsbrækkende motorcrossstunt.

Dystopia er en gruppe af horror-entusiaster mellem 18 og 46 år, der giver gæsterne ved deres events på den gamle fiskefabrik på Mørkedalsvej mulighed for at være hovedpersoner i deres helt egen gyserfilm. De tiltrækker gæster fra hele landet til deres årlige halloween-nætter, hvor de med makeup, kostumer og lyd skræmmer deltagerne fra vid og sans.

Dystopia har gennem årene formået at finpudse gruppens effekter, der er som taget ud af de værste gyserfilm. Zombier spiller selvfølgelig en stor rolle. Foto: Per Arnesen/TV 2
Var det noget med nogle rådne tarme? Der er fuld knald på splattereffekterne hos Dystopia. Foto: Per Arnesen/TV 2
Dommer Signe Lindkvist har to gange afsløret, at hendes nerver flosser, når hun udsættes for Dystopias optræden. Her søger hun tilflugt hos dommerkollega Sus Wilkins. Foto: Per Arnesen/TV 2
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Danmark

Få overblikket her: Politikerne blev enige i nat - Danmark genåbner næsten 21. maj

Annonce