Annonce
Billund

Blodet flød, da Grindsted tabte et point mod favoritterne...

Frederik Nielsen fik en ufrivillig hovedrolle i hjemmekampen mod Team Sydhavsøerne, da han midt i 2. halvleg blev slået ned, så blodet flød. Sydhavsøernes spiller fik rødt kort - og Frederik Nielsen brugte resten af kampen uden for banen på at pleje sin blodtud og sin hovedpine. Foto: Alex Hermann.
Grindsted GIF var foran gennem stort set hele opgøret mod Team Sydhavsøerne. I de sidste sekunder fik gæsterne udlignet til 30-30 i en kamp, hvor der var masser af dramatik, da hjemmeholdets Frederik Nielsen blev slået ned, så blodet flød.

Grindsted: Blodet flød, og dramatikken var stor på flere områder, da Grindsted GIF søndag eftermiddag i form af et 30-30-resultat fik et point ud af hjemmekampen mod Team Sydhavsøerne.

Eller også mistede Grindsted et point. For med et Grindsted-hold, der i stort set hele opgøret var i front, var det en stor bet, at Team Sydhavsøerne med fire sekunder igen fik sat det udlignende mål ind.

Et par minutter tidligere havde alt nemlig set langt bedre ud. Grindsted var foran med tre kasser, da en spiller fra Team Sydhavsøerne blev belønnet med en udvisning for en lidt for ivrig vejledning af kampens dommere. Alligevel lykkedes det at miste det ene point efter et par fejl i angrebet.

Annonce

De sidste to minutter af opgøret vakte stor frustration hos Nikolaj Svalastog, der som sædvanlig var en af hjemmeholdets bærende spillere.

Kristoffer Jessen og resten af holdkammeraterne fra Grindsted GIF var foran i stort set hele kampen mod Team Sydhavsøerne. Alligevel endte opgøret 30-30 til stor skuffelse for hjemmeholdet. Foto: Alex Hermann.

- I sådan en situation skal man slå koldt vand i blodet. Det er for ringe, og det er noget, vi er nødt til at arbejde på, for det er ikke kun i dag. Det er også mod Otterup, hvor vi smider en føring på otte mål, og resten af sæsonen kommer der kampe, der kommer til at ligne denne, lød det fra en skuffet fløjspiller.

Frederik Nielsen blev knockoutet

Det var dog ikke kun i slutminutter, at der var drama. Grindsted måtte i sidste halvdel af 2. halvleg undvære Frederik Nielsen, der blev hamret i gulvet, så blodet flød. Det efterfølgende røde kort til gæsternes Daniel Sørensen var uundgåeligt, men desværre var Frederik Nielsen så hårdt medtaget, at han ikke kom på banen i resten af opgøret.

- Det er et slag for os, for Frederik giver noget ro. Han laver meget sjældent tekniske fejl, så at han mangler, gør, at vi stresser for meget, siger Nikolaj Svalastog, der sad tilbage med en oplevelse af, at kampen mistede noget af sit rytme.

Svære kampe i vente

En Grindsted-sejr havde været mere end velkommen mod Team Sydhavsøerne, for i de kommende to kampe vil point til Grindsted høre til blandt de positive overraskelser.

I den kommende weekend er der kamppause, men den 20. marts går turen til Skive, mens Nordsjælland Håndbold i den efterfølgende weekend kommer til Grindsted. Det er rækkens to bedste hold, som venter i de to kommende kampe.

Herefter venter endnu en svær kamp; udekamp mod HØJ Elite.

- Rytmen bliver slået meget i stykker af, at der kommer så mange udvisninger. Jeg tror ikke, at der er en periode på fem minutter, hvor der ikke er overtal. Men jeg synes, at vi langt hen ad vejen spiller en god kamp, så det er meget ærgerligt, lød det fra Nikolaj Svalastog, der også må konstatere, at Grindsted-holdet undervejs gjorde det vanskeligt for sig selv ved i hele to tilfælde at få udvisninger efter højlydte evalueringer af dommernes formåen.

Det er bare ikke godt nok.

Annonce

Vil bidrage resten af sæsonen

Team Sydhavsøerne er et hold, der i stillingen ligger lige foran Grindsted GIF. Det var et hold, som før sæsonen var spået en plads i den helt sjove ende af tabellen, og set i det perspektiv må det tolkes positivt, at Grindsted får et point ud af opgaven. Som kampen forløb, er det dog gæsterne, der på den lange vej til de sydlige øer – Lolland og Falster – må glæde sig over ikke at komme tomhændet hjem.

Med to minutter igen var Grindsted foran med tre mål og en spiller i overtal. Alligevel lykkedes det gæsterne at samle et point op og tage med hjem til Lolland-Falster. Foto: Alex Hermann.

Nikolaj Svalastog var som sædvanlig – sammen med Bjarke Jørgensen – blandt Grindsteds bærende spillere i angrebet, og selvom han i næste sæson har sikret sig en plads som professionel hos SønderjyskE, er han fuld af gå-på-mod i resten af sæsonen.

- Jeg vil rigtig gerne fortsætte med at bidrage til holdet resten af sæsonen. Det er et hold, som jeg kommer til at følge, selvom jeg ikke skal spille her længere, for det er et hold, der betyder meget for mig, så det er vigtigt at slutte godt af, siger han.

Grindsted GIF har sikret sig en ny sæson i 1. division, så de resterende kampe i sæsonen handler alene om at forberede sig bedst muligt til næste sæson.


I sådan en situation skal man slå koldt vand i blodet. Det er for ringe, og det er noget, vi er nødt til at arbejde på, for det er ikke kun i dag. Det er også mod Otterup, hvor vi smider en føring på otte mål, og resten af sæsonen kommer der kampe, der kommer til at ligne denne.

Nikolaj Svalastog


Midt i 2. halvleg opstod kampens store dramatiske højdepunkt, da gæsternes Daniel Sørensen (til venstre i rødt) blev præsentret for et uundgåeligt rødt kort efter at have hamret Frederik Nielsen i gulvet. Blodet flød, og Frederik Nielsen kom ikke tilbage på banen. Foto: Alex Hermann.
At en håndboldspiller bliver ramt i hovedet, sker med jævne mellemrum. Men det er sjældent, at spilleren får en så hård medfart, som det var tilfældet for Frederik Nielsen. Foto: Alex Hermann.
Nikolaj Svalastog skal fra næste sæson være professionel i SønderjyskE. Resten af sæsonen spiller han i Grindsted, og han er meget opsat på at gøre en god figur i de resterende kampe. Foto: Alex Hermann.
I de næste to kampe skal Thomas Theilgaard og resten af Grindsted-holdet i aktion mod 1. divisions to bedste hold. Først går turen til Skive, og derefter kommer Nordsjælland Håndbold på besøg i Grindsted. Foto: Alex Hermann.
Frederik Nielsen er ikke den type spiller, der leverer et to-cifret antal scoringer i hver kamp. Men han har næstsidste hånd på mange mål, og han laver sjældent tekniske fejl i angrebet. Det var derfor et hårdt slag for Grindsted, da han måtte udgå midt i 2. halvleg. Foto: Alex Hermann.
Daniel Jørgensen og holdkammeraterne var undervejs lidt frustrerede over to herrer med fløjterne. Det resulterede i, at både Daniel Jørgensen og Kristoffer Jessen undervejs i kampen blev belønnet med to minutter på bænken for at være lidt for ivrige efter at vejlede dommerne. Foto: Alex Hermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce