Annonce
Erhverv

Blomsterbutik lukker - Skattekisten smækkes i

Lisbeth Boelsgaard (til højre), som her ses sammen med sin medarbejder, Linnea Lind Pedersen, har besluttet at lukke Skattekisten med udgangen af januar. Arkivfoto
Lisbeth Boelsgaard lukker sin blomster- og brugskunstbutik Skattekisten den 1. februar.

Brande: Med udgangen af januar er det slut med at købe blomster og brugskunst i butikken på Storegade 34.

- Grundet helbredsmæssige årsager har jeg valgt at lukke Skattekisten pr 1. februar, oplyser Skattekistens indehaver, Lisbeth Boelsgaard, til avisen.

Butikkens sidste åbningsdag vil være den 29. januar oplyser hun videre, og i resten af januar vil butikken kun holde åbent torsdag – lørdag.

Annonce

- Det har været en succes, vi knap havde turdet håbe på. Vi er taknemmelige for, at I har gjort blomstereventyret muligt, lyder det fra Lisbeth Boelsgaard, der benytter lejligheden til at sende en tak til Skattekistens mange trofaste kunder gennem årene på Storegade.

Fra Blåhøj til Brande

Skattekisten rykkede til Brande 1. juni 2017, da Lisbeth Boelsgaard, som indtil da havde drevet butikken fra hjemadressen på Sdr. Ommevej i Blåhøj, overtog lejemålet af Storegade 26, hvor der senest havde været drevet solcenter under navnet Sun’ds. Godt et års tid senere – i august 2018 - flyttede hun butikken ca. 70 meter mod sydøst til Storegade 34, hvor BlomsterAtelie havde til huse indtil konkursen i august 2017.

Hvor det i starten primært var brugskunst, der blev solgt i Skattekisten, blev fokus gradvist flyttet til blomster og buketter, og Lisbeth Boelsgaard gik derfor i gang med at uddanne sig indenfor blomsterbinderfaget i 2019.

I slutningen af 2020 kom Skattekisten med i Bloomit, en dansk pendant til Interflora, og senest blev en del af butikken i slutningen af sidste år indrettet til selvbetjeningsområde med indgang fra parkeringspladsen bag butikken.

Det er desuden Skattekisten, der i sommerhalvåret har sørget for blomster på de borde-/bænkesæt, Brande City Detail for et par år siden anskaffede til Torvet.

Annonce

Lukningen løser et problem

Uanset hvor ærgerlig lukningen af Skattekisten er, løser den samtidig det problem, som ejerne af ejendommen, Axel Månsson og Jens Pedersen, stod med:

Det er nemlig meningen, at ejendommen skal fjernes (nedrives) for at gøre plads til det stort anlagte projekt med anlæggelse af Brande-trappen, der skal forbinde midtbyen med Centerparken, Artium og området ned mod Brande Å.

Annonce

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Han var med til at starte håndboldherrernes medaljeæra - nu skal landsholdskoryfæ sætte det rigtige hold hos Orifarm

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

VEJLE For abonnenter

'Sandvad er ved at grave sin egen grav': Det var ikke Udlændingestyrelsen, der opfordrede de vrede borgere til at droppe demonstrationerne - men hvem var det så?

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce