Annonce
forside

Blue City satser på genbrug af elektronik

Hos Blue City behøver du ikke længere at aflevere filmene tilbage, hvis du "lejer" en dvd eller bluray. Kæden dropper leje af fysiske medier, og i den forbindelse sættes alle lejefilm til salg til de gamle leje-priser. Pressefoto
Annonce
vejle - Blue City med ni butikker lever snart udelukkende af køb og salg af brugte mobiltelefoner, tablets, computere og anden forbrugerelektronik.

Forretningsmodellen skal udvikles yderligere sideløbende med, at Blue City netop har annonceret stop for leje og salg af film og spil samt stop for salg af slik, chips og sodavand.

- Forretningskonceptet er bæredygtigt, og vi vil udvide denne handelsplatform. Nogle af vores butikker sælger også legetøj og musikinstrumenter for eksempel. Vi klargør de produkter, vi får ind, og sælger dem videre med to ugers reklamationsret og to års garanti.

Det fortæller administrerende direktør for de ni butikker i Århus, Horsens, Vejle, Fredericia, Odense, Slagelse, Næstved, Taastrup og København, Søren Heilmann til Vejle Amts Folkeblad.

Køkkenmaskiner og andre apparater til daglig brug, kommunikation og underholdning er også i fokus i Blue Citys strategi fremover.
Annonce

Vi vil gerne se varerne

For kæden tror på, at mange forbrugere stadig gerne vil have et sted at aflevere varer til genbrug og et sted at se og føle på de ting, de står for at skulle købe.

Selvom både Blue City og konkurrenterne og mange private handler på nettet.

Der er 61 hel- og deltidsansatte i kæden og ikke planer om nedskæringer, oplyser administrerende direktør, Søren Heilmann:

- Men i nogle byer er vi i dialog om at finde mindre og bedre egne lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Præsten skiftede Ringive ud med Los Angeles: - Der er meget, Biden skal reparere

Annonce