Annonce
Børkop

Blyanterne taler igen efter nytår

Det er illustrator Alice Vestergaard, der står for undervisningen ved tegnekurset i Børkop. Privatfoto
Annonce

Børkop: Nåede man ikke at tilmelde sig hold 1 i klassisk tegning, som i dag udfolder sig på papir i Kunstskabet i Børkop, er der ingen fare for ærgrelsens krims-krams på den indre notesblok.

Illustrator Alice Vestergaard underviser nemlig også i klassisk tegning på en række kurser efter nytår, hvor såvel begyndere som øvede er velkomne til at komme og lære, hvordan man får perspektivet i tankerne arbejdet ned på papiret.

Det første hold indleder som sagt sin kursusrække i dag, lørdag 10. oktober, men der kommer en ny omgang efter nytår, når et hold 2 over tre mandage hen over datoerne 25. januar, 1. februar og 8. februar skal lære at lade blyanterne tale.

Annonce

Ikke bare en skitse

- Vil du gerne kunne tegne eller udvikle dine færdigheder inden for tegning, få perspektivet i tankerne arbejdet ned på papiret, så det ligner, det du ser? Hvis ja, skal du ganske enkelt på kursus i klassisk tegning, lyder opfordringen på Facebook-siden "Børkop Nyt".

- En tegning er ikke bare en skitse. En tegning fungerer i sin egen kraft og er sin egen kunstart, pointeres det om tegningens kunst, hvor kurset blandt andet giver indblik i virkemidler som perspektiv, lys/skygge, negative rum og skravering.

Man tilmelder sig tegneholdet på e-mail til Vibeke Hegelund, vibeke@dan-line.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce