Annonce
Erhverv

Bo Bonde har solgt Spisegaarden: - Aldrig mere rødvinssovs

Efter 29 år som restauratør er det nu lykkedes Bo Bonde at sælge Spisegaarden i Løsning. Arkivfoto: Morten Pape

En endnu ukendt køber har sat sin underskrift på Spisegaarden i Løsning. Den nu forhenværende restauratør gennem 29 år glæder sig til i højere grad at kunne hellige sig sine tre andre projekter.

Annonce

Løsning: De seneste to dage har der været gang i det helt store ophørsudsalg hos Spisegaarden i Løsning. Alt fra stole til lamper er blevet solgt - selv køkkeninventaret er pillet ned og sendt til Barrit Sognegård i stedet.

Og det er ikke for sjov, ejer Bo Bonde efter 29 år som restauratør sælger ud. Han er nemlig netop blevet enig med en køber af bygningen på Ny Skolegade 11, som ikke har interesse i at drive spisested.

Beslutningen om at lukke Spisegaarden traf Bo Bonde allerede i slutningen af 2017, efter han i flere år havde forsøgt at sælge den.

- Jeg synes, min æra er slut, og det er jeg egentlig super glad for. Jeg havde tænkt, at jeg måske ville blive berørt, men jeg har længe været helt afklaret med, at min fremtid ikke indebar rødvinssovs. Det var den helt rette tid til at smide håndklædet, siger Bo Bonde.

Han ønsker endnu ikke at løfte sløret for, hvem køberen er, mens han heller ikke ønsker at oplyse købsprisen.

Jeg har nok lavet mad til mange for sidste gang - i hvert hvert fald på den måde, jeg har været vant til det i 29 år.

Bo Bonde, Spisegaarden
Selvom han er en vital del af arbejdet med at få en restauration op at stå i det kommende sportel ved Hedensted Centret, forventer Bo Bonde ikke, at han på samme måde kommer til at styre kødgryderne igen. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Andre projekter i fuld gang

Blandt andet på grund af planerne om at lukke Spisegaarden, hvad enten den blev solgt eller ej, fik de kommende års konfirmationsselskaber for flere måneder siden muligheden for at aflyse deres forudbestilling.

I stedet vil Bo Bonde nu afse en større del af sin tid til sit firma Joblinsen samt arbejdet med at lave weekendarrangementer såsom sidste måneds Festihal i Hedensted Centret.

Slutteligt er han også med i det nuværende arbejde med at få stablet et 10 etager højt sportel på Gesagervej på benene.

- Jeg har fået en stor klods væk fra mit ben ved, at jeg ikke skal slå græs, ordne ukrudt og se til ejendommen hele tiden. Det er rart at få væk fra baghovedet og i stedet kunne fokusere udelukkende på de projekter, jeg ser store potentialer i, siger Bo Bonde.

Spisegaarden bliver officielt overtaget på torsdag, hvorfor hele indmaden er ryddet inden for et par dage. Derefter skal der forventes en rum tid, inden den nye købers planer kan føres ud i livet, lyder det afslutningsvis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce