Annonce
AC Horsens

Afgørende periode venter for Bo Henriksens tropper: - Det er 11 pokalfinaler

Hallur Hansson er tilbage i AC Horsens' trup efter karantæne. Foto: Ole Nielsen.
- Det er nu, vi skal begynde at lukrere på, at vi har en homogen trup med god kvalitet, siger AC-manageren.
Annonce

Horsens: AC Horsens går ind til en periode med mange afgørende kampe mod hold, der vil være de formodede konkurrenter i bunden af Superligaen. Den første af slagsen er udekampen mod Randers FC.

- Det er 11 pokalfinaler. Nu er det alvor. Transfervinduet er lukket, og vi har fået den trup, vi gerne ville have. Det er en homogen trup med god kvalitet, og det skal vi begynde at lukrere på nu. Mod Sønderjyske og Lyngby løb vi markant mere end modstanderne, og hvis vi så kan få lidt mere kvalitet ind i spillet med bolden, er vi kommet meget langt, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

- Vi vinder en ny sæson i Superligaen ved at forsvare os godt. Vi skal nok få skabt chancer mod Randers, og så skal de selvfølgelig udnyttes. Vi har været gode på udebane i denne sæson, og det skal vi forsøge at følge op i Randers, siger Bo Henriksen.

Han har anfører Hallur Hansson til rådighed igen oven på karantæne. Nicolai Brock-Madsen kæmper stadig på at komme sig over den fiberskade, han fik opgøret mod Lyngby.

Det kan give Jannik Pohl den første plads i startopstillingen. Alternativet er et angreb med Ayo Okosun og Rune Frantsen. På den centrale midtbane må Peter Therkildsen tage plads på bænken igen for at give plads til Hallur Hansson.

AC Horsens' anfører Mathias Nielsen skiftede før denne sæson til Randers FC, men han er skadet, så han kommer ikke i aktion mod sine tidligere holdkammerater.

AC Horsens' formodede startopstilling.Reserver: Sebastian Avanzini, Peter Therkildsen, Jannik Pohl, Erhan Masovic, Jacob Linnet, Mikkel Qvist, Matej Delac.Skader: Nicolai Brock-Madsen.Dommer: Sandi Putros
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce