Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen dumpede defensiven

Bo Henriksen måtte konstatere, at hans målmand Matej Delac kom på overarbejde i Farum. Foto: Lars Møller / Ritzau Scanpix
- Alt gik imod os. Vi var slet ikke aggressive nok og der manglede energi, sagde AC-manageren.

Farum: AC Horsense' manager Bo Henriksen prøvede at anlægge den optimistiske tone, da han skulle gøre status oven på 6-0 nederlaget til FC Nordsjælland.

- Sidst vi tabte med 6-0 i Farum, sluttede vi i top seks, så vi har prøvet det før, sagde Bo Henriksen.

Han skyndte sig at tilføje, at det ville kræve en mirakel, hvis det skal ske i denne sæson.

Og det er næsten ikke nok, hvis man kigger på den præstation, hans hold leverede.

- Det var skuffende, og jeg er især skuffet over vores forsvarsspil. Vi fik egentlig lukket ned for deres omstillinger, men vi var slet ikke aggressive nok i vores måde at forsvare på, sagde Bo Henriksen.

Det så man blandt andet ved målet til 2-0. Mikkel Damsgaard fik lov til at spadsere forbi tre modstandere og score fra en forholdsvis spids vinkel. Hvis det ikke er nok til at bremse modstanderne, er det svært at begå sig.

- Vi havde lagt en plan A og B, men alt gik imod os. Vi begik straffespark og sparkede den selv i mål, og det blev ikke lettere af det tidlige mål til 1-0, sagde Bo Henriksen.

- Jeg er irriteret over nederlaget, for defensivt så det ikke godt ud. Vi manglede energi og power i vores spil, sagde Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

En nonne fulgte hende ind på børnehjemmet som 2-årig: Gitte er stolt af, at hun har fået et velfungerende familieliv

Annonce