Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Sejr uden angribere

- Vi hægtede os på midterklumpen i Superligaen, sagde Bo Henriksen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
AC-træner opfandt to angribere, og de scorede de to mål mod Silkeborg.
Annonce

Horsens: Gode råd var dyre for Bo Henriksen før kampen mod Silkeborg.

- Vi prøvede Jannik Pohl inden kampen, men han kunne ikke spille. Han sad på bænken, men kun som gardering i nødstilfælde. I stedet valgte jeg Rune Frantsen og Peter Therkildsen. De er ikke angribere. Rune vil helst spille back, og Peter er midtbanespiller, men de scorede vore to mål og var kampafgørende, sagde en tilfreds Bo Henriksen.

- Matej Delac blev både skurk og helt. Han kostede målet til 1-1, men reddede os til sidst med sin Gordon Banks-redning. Sådan er fodbold.

Bo Henriksen var også imponeret over Louka Prip.

- Sikket frispark. Vi havde stor respekt for Robert Skov, når han lagde an til frispark, men Louka Prip har samme klasse. Sikket fantastisk spark. Det havde fortjent bedre, men jeg tror nu ikke, bolden var inde. Derimod mener jeg, at der var straffespark, da vores mand blev fældet, efter min mening i feltet, men vi er jo ikke kendt for at få tilkendt straffespark.

- Det var en vigtig sejr. Med de tre points hægtede vi os på midtergruppen. Der er otte hold, der slås om slutspilpladserne, og så er der os andre, der der kæmper for at undgå de fire sidstepladser, sagde Bo Henriksen.

Direkte adspurgt svarede Bo Henriksen også, at han ikke har fået tilbudt jobbet som landstræner på Færøerne, men det er ikke besat, når Lars Olsen stopper efter denne sæson.

Færøerne skal have en ny træner fra 1. januar, og Bo Henriksen er stadig i spil ifølge folk på Færøerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce