Annonce
Vejle

Boligforening booker testbiler til sine beboere: - Vi vil gerne gøre det lettere for dem at blive testet

Formand for AAB Vejle Hans Helge Andersen (forrest i billedet) fortæller, at der er tale om to testbiler fra virksomheden Carelink, som i forvejen driver testcentret for lyntest i Nørremark Center. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Boligforeningen AAB Vejle har booket corona-testbiler til sine beboere på Søndermarken og i Vestbyen.

- Vi vil rigtig gerne gøre det lettere for vores beboere at blive testet. Derfor har vi valgt at takke ja til den her mulighed, siger formand for AAB Hans Helge Andersen.

Der er tale om to testbiler fra virksomheden Carelink, der i forvejen driver testcentret for lyntest i Nørremark Center.

Den ene testbil kommer til at holde ved Kvartershuset Løget Høj 2 A tirsdag 19. januar og de efterfølgende to tirsdage - 26. januar og 2. februar.

Den anden parkerer ved beboerhuset i Valdemarsgade 16 onsdag 20. januar og de efterfølgende to onsdage - 27. januar og 3. februar.

Annonce

Langt til testcentre

Forleden skrev Vejle Amts Folkeblad, at smitten lige nu er mest udbredt i Vejle midtby og på Søndermarken.

- Og på den måde passer det jo fint, at beboerne i området får nemmere ved at blive testet for coronavirus, mener Hans Helge Andersen, der samtidig er glad for at give Vestbyens borgere lettere adgang til en podning:

- En del af vores beboere i Vestbyen har lidt langt til begge testcentre - også til regionens på Tysklandsvej. En del er ældre, og dem vil vi gerne hjælpe lidt ekstra, siger han.

I sidste uge havde Region Syddanmark også en testbil holdende ved Kvartershuset på Løget Høj.

Formand for AAB Vejle understreger, at alle er velkomne til at blive testet i de to nye muligheder. Man behøver ikke at bo i AAB. Carelink tilbyder test, hvor svaret kommer indenfor et kvarter. Det er gratis, og man skal ikke bestille tid, men blot dukke op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Vejle

Jeg var den, som først registrerede tilstedeværelsen af Danmarks største slørvinge: Mød Christian i vores serie "Mennesker"

Erhverv

Generationsskifte: Banken sprang fra i 11. time, men 23-årig landmand nægtede at opgive livet som selvstændig

Alarm 112

Kvinde kører spritkørsel gentagne gange - uden kørekort

Annonce