x
Annonce
Billund

Boligministeren besøger Tingparken

Boligminister Kaare Dybvad (S) besøger i næste uge Grindsted og Tingparken for at høre mere om helhedsplanen for området. Ministeren skal også høre om stedets beboerdemokrati og besøge beboere. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
I næste uge vil boligminister Kaare Dybvad (S) besøge Tingparken i Grindsted og høre mere om helhedsplanen for stedet samt besøge beboere.

Grindsted: Tingparken i Grindsted står foran en meget stor og omfattende renovering. Det kommer boligminister Kaare Dybvad (S) til at høre meget mere om, når han torsdag den 27. februar besøger området. Her vil ministeren få et indblik i den helhedsplan, der er lavet for området, ligesom han vil høre nærmere om Tingparkens beboerdemokrati og besøge et par lejligheder, hvor han vil tale med beboerne om deres syn på at bo i Tingparken.

Det er Boligforeningen Bovia, der i samarbejde med det lokale folketingsmedlem Troels Ravn (S) og Jeyarajah Rasiah, som er formand for afdelingsbestyrelsen i Tingparken, der står for at arrangere ministerens besøg.

- Jeg er rigtig glad for, at Kaare Dybvad besøger Billund Kommune. Jeg synes, det vil være oplagt, at boligministeren skal have indsigt i alle de spændende planer, der er for renoveringen af Tingparken. Det er vigtigt, at vi har gode almene boliger, hvor det er attraktivt for mennesker at bo, siger Troels Ravn.

Annonce

Ser frem til besøget

Jeyarajah Rasiah glæder sig til at vise området frem for ministeren og fortælle nærmere om de planer, der står til at blive ført ud i livet.

- Vi står foran en storstilet renovering af Tingparken, og det er spændende, at boligministeren kommer og hører om vores planer og møder beboere, som med input og idéer i høj grad har været med til at præge helhedsplanen for deres fremtidige boliger, siger han.

Også borgmester Ib Kristensen (V) og kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen deltager i rundvisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce