Annonce
Erhverv

Boligprojekter sætte gang i hus-salget

Allerede for et år siden vakte de første tegninger af Nama-projektet opsigt, og nu hvor der er gang i byggeriet, er effekten på ejendomsmarkedet meget tydelig. Arkivfoto: Morten Pape
Ejendomsmarkedet er blevet betydeligt mere livligt. EDC i Nørre Snede fik brug for mange "solgt-skilte".
Annonce

Nr. Snede/Ejstrupholm: "Solgt, solgt, solgt"... En masse blå skilte med teksten "solgt" var drysset ud over EDC's bagsideannonce i Den Lille Avis i den udgave, der udkom tirsdag 15. oktober. Den lokale EDC-mægler sælger huse hver måned, men de bemærkelsesværdigt mange "solgt"-skilte denne gang er alligevel udtryk for, at nu sker der for alvor noget på boligmarkedet. Især i Nørre Snede, hvor to store boligprojekter - Nama Parken og Rosenhaven - er undervejs og med til at sætte gang i hele markedet.

- Ja, der sker noget. Der er rigtig gang i Nørre Snede - nye boligprojekter, nyrenoveret skole... det giver positivitet, og det hele går op i en højere enhed lige nu, siger Tinne Lambertsen.

- Vi er også nødt til at vise, at vi sælger huse - det gør vi selvfølgelig hele tiden - men vi vil gerne vise, at der sker noget ekstra, tilføjer hun.

-

Annonce

Projekt i Ejstrupholm?

- Det går fint med at sælge landejendomme omkring Ejstrupholm, men det kniber lidt mere med at sælge husene inde i byen. Derfor kunne Ejstrupholm godt bruge et boligprojekt i stil med dem, der er undervejs i Nørre Snede - det kunne sætte mere gang i Ejstrupholm, siger Tinne Lambertsen.

Den erfarne ejendomsmægler, der har stået i spidsen for EDC i Nørre Snede i 19 år, oplyser i øvrigt, at der den 13. november bliver holdt et informationsmøde omkring Nama Parken. Mødet finder sted på Nørre Snede Skole om eftermiddagen.

Mere tilflytning giver mere gang i det lokale foreningsliv, og tilsvarende kan et godt foreningsliv skaffe flere tilflyttere, så på den front har Timme Lambertsen besluttet at donere 1000 kroner pr. solgt hus til de lokale foreninger.

- Folk må selv bestemme, hvilke foreninger penge gives til, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Iskolde gys til terrassen

Annonce