Annonce
Erhverv

Boligudlejere vil også sælge vin: Deres vinglade venner giver gode råd

Vinkastellet har ansat Joanna Paulina Nawrocka til at tage sig af det administrative og sende vinen af sted. Foto: Flemming Larsen
Ejerne af Bo-To Ejendomme i Vejle har åbnet en onlinebaseret vinhandel.
Annonce

Vejle: Vinkastellet er navnet på en ny onlinebaseret vinhandel med base i Vejle. Bag vinfirmaet står Tomas Kjær Andersen og Bo Svenningsen, der også står bag Bo-To Ejendomme, der har adresse i Jyllandsgade 8. Det er i første omgang også her, Vinkastellet får adresse.

- Det er vigtigt for os, at man ikke kan finde vores vine som hyldevarer hos vinhandleren eller i supermarkedet. Vi har lige nu 40 forskellige vine fra seks vingårde i Italien og Frankrig, som vi har eksklusivaftaler med, siger Tomas Kjær Andersen.

I løbet af kort tid kommer der også spanske vine i Vinkastellets udvalg.

Ifølge Bo Svenningsen er Vinkastellet i første omgang kun en onlinebaseret forretning.

- Vi satser især på gode, økologiske vine. Det kan være noget vin, vi selv har smagt. Og så har vi begge flere vinnørder i omgangskredsen, der også kommer med forslag til os, forklarer Bo Svenningsen.

Andersen og Svenningsen har foreløbigt skudt en halv million kroner i vinfirmaet og har ikke planer om en fysisk butik.


Tanken med vores vinhandel er at kunne tilbyde vores kunder gode vine, og samtidig synes vi, at det er sjovt at sælge vin, der ikke findes andre steder.

Bo Svenningsen, Vinkastellet


Omvendt skal man aldrig sige aldrig.

- Vi er jo til daglig beskæftiget i ejendomsbranchen, så står vi lige pludselig med et lejemål, der egner sig perfekt til en vinforretning, er det en mulighed, siger Bo Svenningsen.

Bag Vinkastellet står Tomas Kjær Andersen og Bo Svenningsen, der også ejer det vejlensiske ejendomsselskab Bo-To Ejendomme. Vinkastellet er en onlinebaseret vinhandel og har eksklusivaftaler med seks vinhuse. Foto: Flemming Larsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Banke, banke på: 30 folk i orange vest går rundt i Vejles hårdest ramte bydele

Coronavirus

Live: Første tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

Annonce