Annonce
Erhverv

Boligudvikling: Domea har også fået kik på Ejstrupholm

Sådan kommer Rosenhaven i Nørre Snede til at tage sig ud, når byggeriet står færdigt i september 2020 - altså om godt et år. Noget tilsvarende kunne også komme på tale i Ejstrupholm. Illustration: Domea/Ginneruparkitekter A/S
Boligselskabet Domea overvejer et Rosenhaven-lignende projekt i Ejstrupholm.

Ejstrupholm: Boligselskabet Domea har overvejelser om at gå i gang med et boligprojekt i Ejstrupholm. Ifølge den lokale formand for Domea, Kaare Graversen, har man i øjeblikket øje på tre grunde i Ejstrupholm, som kunne være egnet til et boligprojekt med almennyttige lejeboliger.

- Vi undersøger mulighederne på tre grunde, men der bliver kun ét projekt på omkring 20 boliger, understreger Kaare Graversen.

To af de mulige grunde i Ejstrupholm kan rumme et tæt-lavt projekt i stil med det netop igangsatte Domea-projekt Rosenhaven i Nørre Snede. Her bliver der nu bygget 21 lejeboliger, der vil stå klar i september næste år.

På den tredje grund, som overvejes i Ejstrupholm, kan det derimod være mere hensigtsmæssigt at bygge et etagebyggeri - men stadig i størrelsesordenen 20 boliger.

Hvilke grunde, der er tale om, kan Kaare Graversen ikke løfte sløret for endnu.

Det hele er kun lige i den meget indledende fase, så under alle omstændigheder stikkes spaden ikke i jorden lige med det samme.

Annonce

Venter på Rosenhaven

- Vi går ikke i gang i Ejstrupholm, før Rosenhaven i Nørre Snede står klar. Det skal være sådan, at vi kan fremvise Rosenhaven for dem, der kunne være interesseret i noget tilsvarende i Ejstrupholm, understreger Kaare Graversen.

Apropos interesse, så vil Domea i løbet af november arrangere en udflugt til et Domea-byggeri i Odder, der minder om Rosenhaven. På den måde kan folk, der kunne være interesseret i at flytte ind i Rosenhaven, få kigget på boliger i nogenlunde samme stil.

Kaare Graversen, der selv bor i et parcelhus i Ejstrupholm, er i øvrigt enig med ejendomsmægler Tinne Lambertsen, der har peget på, at Ejstrupholm godt kunne bruge et nyt boligprojekt for at få mere gang i ejendomsmarkedet. Det har nemlig vist sig, at de nye boligprojekter i Nørre Snede har sat meget skub i salget af huse i Nørre Snede, hvorimod det kniber lidt med salgstempoet i Ejstrupholm.

- Der er da flere, der har opfordret mig til at sætte gang i et projekt i Ejstrupholm, og jeg tror også, at det vil gavne byen og virke som en vitaminindsprøjtning, siger Kaare Graversen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce