Annonce
Erhverv

Boligudvikling: Domea har også fået kik på Ejstrupholm

Sådan kommer Rosenhaven i Nørre Snede til at tage sig ud, når byggeriet står færdigt i september 2020 - altså om godt et år. Noget tilsvarende kunne også komme på tale i Ejstrupholm. Illustration: Domea/Ginneruparkitekter A/S
Boligselskabet Domea overvejer et Rosenhaven-lignende projekt i Ejstrupholm.

Ejstrupholm: Boligselskabet Domea har overvejelser om at gå i gang med et boligprojekt i Ejstrupholm. Ifølge den lokale formand for Domea, Kaare Graversen, har man i øjeblikket øje på tre grunde i Ejstrupholm, som kunne være egnet til et boligprojekt med almennyttige lejeboliger.

- Vi undersøger mulighederne på tre grunde, men der bliver kun ét projekt på omkring 20 boliger, understreger Kaare Graversen.

To af de mulige grunde i Ejstrupholm kan rumme et tæt-lavt projekt i stil med det netop igangsatte Domea-projekt Rosenhaven i Nørre Snede. Her bliver der nu bygget 21 lejeboliger, der vil stå klar i september næste år.

På den tredje grund, som overvejes i Ejstrupholm, kan det derimod være mere hensigtsmæssigt at bygge et etagebyggeri - men stadig i størrelsesordenen 20 boliger.

Hvilke grunde, der er tale om, kan Kaare Graversen ikke løfte sløret for endnu.

Det hele er kun lige i den meget indledende fase, så under alle omstændigheder stikkes spaden ikke i jorden lige med det samme.

Annonce

Venter på Rosenhaven

- Vi går ikke i gang i Ejstrupholm, før Rosenhaven i Nørre Snede står klar. Det skal være sådan, at vi kan fremvise Rosenhaven for dem, der kunne være interesseret i noget tilsvarende i Ejstrupholm, understreger Kaare Graversen.

Apropos interesse, så vil Domea i løbet af november arrangere en udflugt til et Domea-byggeri i Odder, der minder om Rosenhaven. På den måde kan folk, der kunne være interesseret i at flytte ind i Rosenhaven, få kigget på boliger i nogenlunde samme stil.

Kaare Graversen, der selv bor i et parcelhus i Ejstrupholm, er i øvrigt enig med ejendomsmægler Tinne Lambertsen, der har peget på, at Ejstrupholm godt kunne bruge et nyt boligprojekt for at få mere gang i ejendomsmarkedet. Det har nemlig vist sig, at de nye boligprojekter i Nørre Snede har sat meget skub i salget af huse i Nørre Snede, hvorimod det kniber lidt med salgstempoet i Ejstrupholm.

- Der er da flere, der har opfordret mig til at sætte gang i et projekt i Ejstrupholm, og jeg tror også, at det vil gavne byen og virke som en vitaminindsprøjtning, siger Kaare Graversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Selv Brønshøj savner suset fra Jelling: Men pinse er stadig lig med festival

Annonce